Rav Construct Company, Bucuresti - Tigla metalica si ferestre de mansarda

Acoperisuri tigla metalica

...
Tigla metalica Coilprofil

Tigla metalica Coilprofil este realizata din otel zincat la cald, protejat cu un strat de zinc de 275g/mp , ceea ce ii confera o rezistenta sporita la coroziune . In afara de stratul de zinc, peste tabla de otel , sunt adaugate un strat de pasivare, un strat de protectie primara si polyesterul cu o grosime de 25-35 µm ( la tiglele metalice in culori lucioase stratul de polyester este de 25 µm, la cele in culori mate stratul de polyester este de 35 µm) . Protectia de zinc 275g/mp ofera atat panourilor de tabla cat si profilelor de tinichigerie o protectie anticoroziva deosebita, crescand in acest fel durata de viata a acoperisului.

Tigla metalica si accesoriile de tinichigerie sunt produse de Coilprofil in fabrica sa de la Ceptura, langa Ploiesti , durata de livrare a materialelor fiind de 3-4 zile lucratoare . Tabla poate fi produsa la lungimi variate, in functie de dimensiunile acoperisului dumneavoastra , reducandu-se astfel pierderile inutile de material .

Tabla folosita la fabricarea tiglelor metalice si a profilelor de tinichigerie Coilprofil este furnizata de catre doi producatori cunoscuti de otel : VoestAlpine din Austria si Marcegaglia din Italia . Tigla metalica realizata din tabla achizitionata de la Grupul VoestAlpine este inseriata cu valoarea 0,5++ , spre deosebire de notarea pentru tigla metalica realizata din otel Marcegaglia, care este 0,5* .

Coilprofil produce tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri din tabla cu grosimea de 0,50 mm sau 0,45 mm. Materialele produse din tabla furnizata de concernul VoestAlpine sunt disponibile doar pentru grosimi de 0,50 mm, tigla metalica cu grosimea de 0,45 mm fiind disponibila doar din tabla furnizata de Grupul Marcegaglia .

Durata de viata estimata a unui acoperis tip tigla metalica Coilprofil este de cca. 50 ani, ceea ce face ca o astfel de invelitoare sa fie una cu un raport calitate/pret foarte bun .

...
Tigla metalica Novatik

Tigla metalica Novatik este un produs ce se adreseaza beneficiarilor cu un buget mediu, care doresc un sistem de invelitoare deosebit, atat prin calitatile tehnice ale produsului , cat si prin modul de instalare.

Disponibil in doua variante de protectie anticoroziva si acoperire (Novatik Matt si Novatik Avangarde), acest sistem de invelitoare se diferentiaza de alte produse similare prin :

  • Reducerea semnificativa a pierderilor de materiale ( panouri de tigla metalica ), in cazul acoperisurilor complexe .
  • Protectia anticoroziva diferita ( MgZn in cazul Novatik Matt si AlZn in cazul Novatik Avangarde), de a celorlalte tigle metalice.
  • Lipsa elementelor care au o durata relativ mica de viata ( si care trebuiesc permanent verificate si inlocuite periodic ), cum ar fi buretii de etansare .
  • Vopsirea dupa profilare ( in cazul tiglelor metalice Novatik Avangarde ), acest procedeu oferiind produsului o protectie anticoroziva deosebita ( in special in zonele laterale ale panourilor) .
  • Simetria panourilor de tigla metalica, fapt ce permite o instalare mai usoara si mai sigura ( un risc mai scazut de deteriorare a materialelor ), in zonele mai greu accesibile ( zonele lucarnelor, a calcanelor, etc.).

Sistemul de invelitoare tip tigla metalica Novatik cuprinde in afara de panourile de tabla si o serie larga de profile de tinichigerie, accesorii pentru prindere si etansare si un sistem de drenaj ( in varianta semicirculara sau rectangulara ) .

Sistemul de jgheaburi si burlane Novatik Ronda poate fi achizitionat in doua dimensiuni ( 125/90 si 150/100), si 8 culori distincte. In cazul in care doriti un sistem de drenaj deosebit, puteti achizitiona jgheaburi si burlane Novatik din Cupru sau Titan Zinc.

Acoperisul Novatik poate fi achizitionat in opt culori distincte (glossy negru, glossy maro, glossy visiniu si glossy verde pentru varianta Novatik Avangarde si negru mat, maro mat, caramiziu mat si visiniu mat pentru varianta Novatik Matt ).

Garantia oferita de producator pentru sistemul complet de acoperis Novatik este de 30 ani in sistem pro-rata.

...
Tigla metalica Viking

Tigla metalica Viking este un produs potrivit atat in cazul unor constructii noi dar mai ales in cazul renovarilor, acolo unde pretul reprezinta un factor important si se doreste un produs ieftin dar care sa ofere o buna functionalitate acoperisului, pentru o perioada indelungata de timp .

Greutatea redusa a acestui tip de invelitoare ofera avantajul unor economii importante atat in cazul unor constructii noi ( aceste economii se obtin inca din faza de fundatie si continua inclusiv la structura acoperisului, greutatea pe care trebuie sa o suporte aceasta structura fiind mult mai mica decat in cazul tiglei de beton ), cat si in cazul in care doriti sa renovati o constructie mai veche .

Protectia tiglelor metalice VikingProfil ( Koral, Kron sau Rubin Plus ), este realizata cu un strat de Zn de 200-275 gr./mp, la partea superioara existand un strat de polyester de 25 sau 35 µm . Garantia pe care o ofera producatorul VikingProfil ( VikingPruszynski ), pentru acest tip de tigle metalice este de 10 ani . Toate cele trei modele amintite mai sus, sunt realizate din aceeasi tabla de otel, diferenta intre acestea fiind data doar de geometria profilului .

Tigla metalica Viking ( indiferent ca discutam despre modelul Koral, Kron sau Rubin Plus ), cu protectie de Zn se produce intr-o paleta larga de culori , atat in varianta mata, cat si in varianta lucioasa . Protectia superioara MATA are o grosime de 35 µm, iar protectia de polyester lucios are o grosime de 25 µm. Pentru culorile uzuale termenul de livrare este de 4-5 zile lucratoare. Paleta larga de culori face ca un acoperis realizat cu tiglele metalice VikingProfil sa se potriveasca atat cu fatada constructiei dvs., cat si cu celelalte elemente importante : tamplaria geamurilor si a usilor , sistemul de drenaj , balcoane , etc. Pentru mostre de culoare, va rugam sa ne contactati si va vom pune la dispozitie paletarul de culori Viking.

Livrarea panourile de tigla metalica VikingProfil se face la comanda , astfel incat VA GARANTAM CELE MAI MICI PIERDERI DE MATERIAL , deci si costuri finale mai mici. Un alt avantaj important al faptului ca tigla metalica este produsa la comanda, o constituie faptul ca aveti certitudinea ca produsul ajunge la dvs. in cea mai buna stare, fara a fi depozitat luni de zile si plimbat de zeci de ori cu stivuitorul .

...
Tigla metalica Gerard

Tigla metalica Gerard este un produs PREMIUM care se deosebeste de alte tigle metalice atat prin calitatile tehnice, cat si prin aspectul estetic deosebit.

 

Principala deosebire de ordin tehnic intre tiglele metalice cu piatra naturala, Gerard,  si cele realizate din tabla de otel cu strat superior de polyester ( peste 90% din tablele cu acoperire de polyester folosesc ca protectie anticoroziva Zinc-ul ),o reprezinta stratul anticoroziv care protejeaza miezul de otel . La tigla metalica Gerard, protectia anticoroziva a otelului este asigurata de un aliaj de Zn si Al, ( Zincalume ), durata de viata a produselor protejate astfel fiind mai mare decat in cazul celor protejate cu Zn simplu .

In cazul unor ploi puternice, stratul superior de piatra naturala asigura un confort auditiv superior, asemanator cu al acoperisurilor din tigla ceramica .

Spre deosebire de tiglele metalice cu acoperire de polyester ( care sunt realizate dintr-un otel semidur ), invelitorile Gerard sunt realizate din tabla moale, maleabila, care poate fi prelucrata si montata fara a se deteriora ( rupe ). Sistemul de montaj pentru tigla metalica Gerard este diferit fata de cel al altor invelitori tip tigla metalica si de aceea este necesar ca tabla sa fie una maleabila, care poate fi usor indoita.

Tigla metalica Gerard este disponibila in sase modele distincte, fiecare dintre acestea asemanandu-se cu o invelitoare clasica ( tigla ceramica, sindrila, ardezie, etc. ). Modelele disponibile in acest moment in tara noastra sunt : Milano, Heritage, Classic, Diamant, Shake si Shingle . Indiferent de modelul ales, materia prima folosita este aceeasi, ( tabla de otel cu protectie de Zincalume si acoperire de piatra naturala ), diferenta fiind data doar de geometria panourilor de tigla metalica . In tara noastra, cel mai vandut si montat model este Heritage, acesta fiind si primul model aparut .

Categorii
Date de contact
0726783263
Calea Rahovei , Nr.266-268, Corp 60, etaj 2, Cam 18 (Electromagnetica Business Park), Sector 5, Bucuresti
Distribuie