Aledo Design Construct - Constructii, Amenajari, Renovari, Tencuieli si Sape Bucuresti

Amenajari exterioare

...
Amenajari exterioare

Facem amenajari exterioare pentru orice locuinta, birou sau orice alt spatiu. Pentru calitatea lucrarilor, este necesar ca operatiile sa fie stabilite de la început foarte bine, în functie de ce va doriti.

Suntem strânsi legati de conditiile favorabile / nefavorabile de vreme.

În primul rând, vorbim despre curatarea, îndreptarea si izolarea zonelor unde se vor efectua lucrari Aceste operatii de pregatire sunt necesare indiferent de lucrare: fatade, alei beton, garduri sau placari cu piatra.

Dupa ce se va termina aceasta etapa, putem începe finisajele finale, pentru a finaliza lucrarea în totalitate. Pentru ca totul sa iasa asa cum va doriti, venim cu cele mai bune sfaturi si sugestii despre materiale si preturi.
 
 
Finisarea pe exterior a cladirilor este facuta cu precizie si o exigenta maxima. Respectam întotdeauna dorintele clientului si pentru punerea lor în aplicare gasim cea mai buna rezolvare.

Oricare ar fi stilul aspectului final, tinem întotdeauna cont de durabilitate si functionalitate. Ceea ce facem nu se limiteaza la o simpla cosmetizare, ci ia în calcul si izolarea între cladire si teren, durabilitatea si latura practica a destinatiei acelui spatiu.

...
Izolatii termice si fonice

Executam izolatii la exteriorul cladirilor, cu materiale de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita izolarii cladirii chiar de la baza ei, pentru a evita infiltratiile de apa si igrasia.
 

...
Placari cu piatra

 Placarile cu piatra pe exterior sunt recunoscute pentru durabilitate si estetica lor deosebita. Stim ca o placare prost facuta poate anula complet toate aceste avantaje si acordam o atentie speciala calitatii lucrarilor.
 

...
Alte servicii

ACOPERISURI
DEPENDINTE EXTERIOARE
TROTUARE, PARCARI
 
 
 
 
GARDURI SI FINISAREA LOR

Categorii
Date de contact
0733124129; 0766780631
Sos. Virtutii, nr. 19D, sector 6
Distribuie