Reparatorul.com - Instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari, reparatii casnice, Bucuresti si Ilfov

Lacatus

...
Deblocat usi

Oferim servicii de deblocari usi in Bucuresti-Ilfov, dar si cele mai bune servicii de lacatuserie, avem experienta de 12 ani in acest domeniu. Indiferent ca nu mai poti intra in casa sau iesii, usa ta nu mai functioneaza bine poti apela la noi. Deblocam usi, reparam usi metalice.

...
Inlocuit incuietoare la cutia postala

Lacatusul nostru este solicitat atat pentru lucrari mici cum ar fi deblocarea sau inlocuirea unei incuietori de cutie postala, prinderea suplimentara a broastelor la usile de interior sau ungerea balamalelor pentru a elimina scartaitul.

...
Reglat si reparat sistem de inchidere termopan

Reglarea usilor termopan se poate executa numai de personal calificat pentru a nu agrava defectiunile aparute,pentru ca de multe ori nu este de ajuns un simplu reglaj,ci si inlocuirea manerului,inlocuirea balamalelor sau a sistemului de inchidere,si cand spunem sistem de inchidere ne referim la broasca sau butuc.

...
Reparatii balamale mobilier

Serviciile de reparatii mobila la domiciliul sau sediul clientului in Bucuresti si Ilfov se refera atat persoanelor fizice cat si juridice. Avem experienta vasta reparatii de mobilier office in cladiri de birouri, iar serviciile de reparatii sunt cele pentru intarirea sau inlocuirea picioarelor de mobilier tip birou sau mese de conferinta, inlocuirea sistemelor de inchidere, butuci, la rollbox-uri sau dulapuri, inlocuirea balamalelor la usile dulapurilor sau arhivelor. Clientii casnici in general au nevoie de reparatii ale usilor dulapurilor de dormitor sau bucatarie, reglajul usilor, sau inlocuirea feroneriei deteriorate.