Reynaers Aluminium - Usi, ferestre aluminiu, pereti cortina, Bucuresti

Ferestre

...
ConceptSystem 59Pa

CS 59 ofera o gama extinsa de profile fara bariera termica pentru constructii elegante, la un pret competitiv. Astfel, CS 59 reprezinta sistemul ideal pentru aplicatii în zonele cu clima calda, dar poate fi utilizat si pentru partitiile din spatiile de birouri. Pentru gradini de iarna, sunt posibile combinatii speciale, utilizându-l împreuna cu sistemele pentru sere Reynaers. Sunt disponibile diferite optiuni de design într-o vasta paleta de culori. Mai mult, sistemul CS 59 este conform cu clasa 2 de rezistenta antiefractie, oferind o solutie sigura. Ca la toate sistemele Reynaers, se ofera si garantia de sistem de 10 ani.

...
MasterLine 10

Ferestrele din aluminiu MasterLine 10 se potrivesc tendintelor arhitecturale de astazi si de mâine. Solutia certificata pentru casa pasiva este ideala pentru cladirile cu consum redus de energie, deoarece combina accesul maxim al luminii naturale, cu performante optime si siguranta, fara compromisuri.

...
SlimLine 38

Designul sau subtire si usor de utilizat face ca sistemul cu nivel ridicat de izolare SlimLine 38 sa fie perfect pentru orice proiect contemporan. Ferestrele si usile durabile din aluminiu ofera libertate nelimitata de design datorita multiplelor variante minimaliste.

Categorii
Date de contact
0213210838
Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 29, Sector 5, Bucuresti
Distribuie