Jaluzele Popesti Leordeni

Inchideri sticla

...
Inchideri terase

Terasele confortabile si moderne la tine acasa nu sunt elemente noi sau de lux.
Terasele sunt vitrate cu rame sau structuri glisante de aluminiu . Ce sistem vi se potriveste cel mai bine depinde de bugetul dvs. dedicat pentru acest scop si de efectul estetic dorit. Sistemul de cadre functioneaza perfect ca protectie împotriva vântului, a ploii, a zapezii; este mai usor de instalat si se distinge printr-un raport calitate / pret bun.
Sistemul fara rame este mai scump, dar mai atractiv din punct de vedere estetic. Functioneaza cel mai bine atunci când doriti sa pastrati imaginea dincolo de fereastra, un peisaj natural frumos.  Sticla glisanta sau armonica este o solutia perfecta în acest scop, este cel mai actualizat sistem de pe piata, complet în design si fiabil, deoarece nu contine piese ieftine din plastic. Rolele de rulment asigura o alunecare buna a sticlei, un sistem de drenare fiabil. Spatiile dintre elementele de geam asigura auto-ventilatia camerei.

...
Inchideri balcoane

Sistemul de alunecare practic si usor va permite sa închideti balconul si sa obtineti un spatiu închis si protejat într-o clipa.

O caracteristica particulara a sistemului sticlei glisante sau armonice este ca panourile nu sunt simple, ci unite în grupuri de 3, 4 sau mai multe (în functie de cerinte) si, prin urmare, este mult mai rapid si mai usor sa le mutati. Usile aluneca pe sina superioara de sustinere cu rulmenti speciali  care fac miscarea extrem de usoara (nu exista roti pe sol, deoarece usile sunt atârnate de sus).

Deschiderea completa a sistemului si dimensiunea minima a panourilor pliate creeaza un mediu extrem de flexibil si va ajuta sa aveti o incapere luminoasa si aerisita.

...
Inchideri foisoare

Foisoarele confortabile si moderne la tine acasa nu sunt elemente noi sau de lux. În zona noastra climatica, majoritatea proprietarilor trateaza o terasa vitrata ca o necesitate. Foisoarele sunt vitrate cu rame sau structuri glisante de aluminiu glisante. Ce sistem vi se potriveste cel mai bine depinde de bugetul dvs. dedicat pentru acest scop si de efectul estetic dorit. Sistemul de cadre funcsioneaza perfect ca protectie împotriva vântului, a ploii, a zapezii; este mai usor de instalat si se distinge printr-un raport calitate / pret bun.
Sistemul fara rame este mai scump, dar mai atractiv din punct de vedere estetic. Functioneaza cel mai bine atunci când doriti sa pastrati imaginea dincolo de fereastra, un peisaj natural frumos. Sticla glisanta cu rama de aluminiu sau armonica este o solutie perfecta în acest scop, este cel mai actualizat sistem de pe piata, complet în design si fiabil, deoarece nu contine piese ieftine din plastic. Rolele de rulment asigura o alunecare buna a sticlei, un sistem de drenare fiabil.

Categorii
Date de contact
0727272725; 0735833833
Sos. Giurgiului, nr. 34, sector 4
Distribuie