Rulouri exterioare ieftine Bucuresti

Rolete

...
Rolete simple

Rolete simple textile sunt cele mai folosite produse ale noastre, ele se pot folosi în spatiile pentru birouri dar si in cele rezidentiale. Textura materialelor confera personalitate si confort spatiului interior. Mecanismul lor de actionare le permite stationarea acestora in orice pozitie, alegandu-se astfel cantitatea de lumina ce poate patrunde in spatial interior. Cel mai opac material este cel PROPRIU, acesta fiind cauciucat pe partea din interior, blocand astfel total lumina. Prin urmare roleta cu material mai ales daca este modelul cu caseta si ghidaj va face întuneric complet in spatiul interior atunci când este intinsa pana jos. Recomandam folosirea modelelor cauciucate in spatiile cu umiditate crescuta, cum ar fi bucataria sau baia.

...
Rolete casetate

olete casetate reflexive sunt sisteme de umbrire care se monteaza la interiorul ferestrelor. Sunt realizate din material textil opac, semiopac sau transparent. Camerele dvs. vor fi luminate in functie de tipul materialului ales. Aceste rolete casetate sunt sisteme de umbrire elegante, fine, care pot inlocui sau completa draperiile. Sunt foarte practice si pot fi comandate in varianta preferata:

  • cu material opac (care nu permit deloc luminii sa patrunda in interior atunci cand sunt coborate)
  • material semiopac (care permit luminii sa patrunda partial atunci cand sunt coborate)
  • material transparent (care permit cel mai mare grad de luminozitate in interior atunci cand sunt coborate)

...
Rolete Zebra

Aceste rolete zebra sunt varianta multifunctionala a rulourilor interioare textile. Acest sistem de rolete zebra sunt disponibile atat in varianta simpla cat si in varianta cu caseta si ghidaje laterale, precum si o a treia varianta la care se poate adapta si varianta cu actionare electrica. Rolete zebra includ doua tipuri de material textil, cu grade diferite de transparenta, dispuse alternativ pe verticala, in doua planuri. Prin actionarea lantisorului, materialele se suprapun si regleaza lumina la intensitatea dorita. In timpul zilei se poate opta pentru o iluminare maxima a incaperii, in timp ce noaptea se poate alege o iluminare minima, sau invers, dupa preferinte si necesitati.

...
Rolete reflexive

Putem spune despre acest tip de rolete ca adauga stil si personalitate interiorului cladirilor, reprezentand o solutie simpla si economica pentru decorarea acesteia, in anumite situatii putand inlocui jaluzelele verticale. Rulourile reflexive creeaza intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ si in acelasi timp functional al spatiilor interioare. Atunci cand se doreste pot fi stranse cu usurinta in partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioara. Mecanismul lor de actionare permite oprire  in orice pozitie, reglandu-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde in interior. Modelul PROPRIU este un model aparte acesta fiind cauciucat pe partea din spate facand astfel intuneric complet in spatial interior. Ghidajele roletei sunt de asemenea din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic disponibile in culorile alb, maro si imitatie lemn, stejar auriu, mahon, nuc si mooreiche. Acestea se recomanda in special pentru spatiile cu umiditate ridicata.

...
Rolete Velux

Rolete velux pot fi opace, semi-opace sau semi-transparente, avand un efect de blocare totala a luminii in incapere, chiar si ziua. Sunt in special recomandate pentru veluxuri de mansarda pentru a avea opacitate maxima, reflectarea caldurii sau a razelor UV, un somn linistit, reducerea caldurii din mansarda considerabil. Pe langa functia de baza, aceste rolete velux au si alte caracteristici la fel de importante si anume:

  • pe timp de vara diminueaza caldura si razele solare
  • pe timp de iarna reduc pierderea acesteia, intrucat sunt dublate la exterior cu o folie din aluminiu care genereaza acest efect