Sasoia 2003 - Hidroizolatii, termoizolatii, pardoseli

Hidroizolatii

...
Hidroizolatii Tabla

Hidroizolatii tabla, cu materiale de exceptie, pentru acoperisuri perfecte

Cu o experienta de 12 ani, echipa noastra formata din personal calificat, responsabil si entuziast, pune la dispozitia clientilor servicii profesioniste de hidroizolatii pentru diferite acoperisuri din tabla, cu solutii lichide Revimca.

Materialele cu care lucram sunt de ultima generatie, atingand performante exceptionale, astfel incat lucrarile se executa mult mai simplu, iar randamentul este maxim.

Din punct de vedere estetic, finisajul atinge perfectiunea in cazul lucrarilor de hidroizolatii tabla.

Oricare ar fi tabla din care este construit acoperisul dumneavoastra, noi suntem in masura sa il hidroizolam perfect. Solutiile revolutionare pe care le utilizam si experienta si profesionalismul echipei noastre va pot garanta o impermeabilizare absoluta a acoperisului.

 

Hidroizolatii tabla zincata - hidroizolatii tabla galvanizata

Lucrarile de hidroizolatii tabla zincata, prin metodele ultramoderne pe care le aplicam, devin absolut necesare in cazul in care tabla este destul de veche sau ruginita, iar acoperisul poate avea nenumarate gauri, multe din ele invizibile, prin care apa isi croieste drumul spre a se infiltra. In acest caz, vom aplica un neutralizant pentru rugina si bitum si vom crea legatura cu peretele vecin si termosistemul. Urmeaza o perfecta ranforsare a imbinarilor si a suprapunerilor, iar la finalul lucrarilor veti fi uimiti de schimbarea radicala a aspectului acoperisului si de eficienta solutiei noastre.

La fel se vor desfasura lucrarile si in cazul in care avem de aplicat hidroizolatii tabla galvanizata, iar efectul va fi identic.

 

Hidroizolatii tabla cutata, lucrari profesioniste executate de profesionisti

Tot noi suntem solutia optima pentru lucrarile de hidroizolatii tabla cutata, deoarece experienta si profesionalismul care ne caracterizeaza ne recomanda a fi cei mai buni in acest domeniu.

Avantajele alegerii acestui gen de hidroizolatii tabla sunt nenumarate, iar rezultatele sunt edificatoare. In primul rand, aplicarea solutiilor lichide Revimca, pe baza de cauciuc acrilic, se face la rece, fara a fi necesara folosirea flacarii. Solutiile sunt autoextingibile, prin urmare este exclus riscul de incendiu. Se obtine o hidroizolatie continua, fara imbinari, cu o rezistenta mare la tractiune, care are abilitatea de patrunde in orice fisura, mulandu-se pe orice suprafata si neexfoliindu-se, conferind acoperisului caracteristica de impermeabilitate absoluta.

 

Hidroizolatii tabla, pentru locuinte trainice si confortabile

Apeland la serviciile noastre, va veti bucura de locuinte trainice si confortabile, fara infiltratii de apa prin acoperisuri si fara posibilitatea aparitiei umezelii sau a mucegaiului. Suntem la dispozitia dumneavoastra si acceptam lucrari de pe tot teritoriul tarii, indiferent de regiunea in care locuiti. Contactati-ne, iar echipa noastra de experti va discuta cu dumneavoastra si va va recomanda metoda cea mai potrivita de lucru.

Va asiguram ca ne vom respecta toate angajamentele luate precum si termenele de finalizare a lucrarilor, oferind in acelasi timp garantii pentru lucrarile pe care le prestam.

Reputatia si succesul de care ne bucuram in acest moment se datoreaza modului in care ne-am satisfacut clientii de-a lungul timpului. Suntem o echipa tanara si profesionista, iar lucratorii nostri au beneficiat de cursuri de specialitate atestate in domeniul in care ne desfasuram activitatea. Contactati-ne si va asiguram ca nu veti regreta!

...
Aplicare hidroizolatii lichide Revimca

Domenii de aplicare:

- acoperisuri din tabla cutata

- acoperisuri din tabla zincata

- acoperisuri din tabla galvanizata

- acoperisuri din tabla sandwich

- acoperisuri din azbociment

- acoperisuri din dale, gresie, fara a mai fi nevoie de decopertare

- acoperisuri din panouri OSB

- stopare infiltratii de apa
 

Avantaje:

- aplicarea se face la rece, fara flacara

- reduce riscul de incendii, deoarece fiind lipsit de dizolavanti si gudroni, este autoextingibil

- materialul se aplica fara imbinari, rezultind o hidroizolatie continua

- rezistenta mare la tractiune

- greutatea de 5-6 ori mai mica decat materialele clasice

- nu se exfoliaza

- impermeabilitate absoluta

- patrunde in toate fisurile si se muleaza pe orice tip de suprafata sau forma

...
Hidroizolatii subsol

Hidroizolatii subsol pentru cladiri sanatoase

Inca de la infiintarea firmei, de acum 12 ani, unul dintre obiectele noastre de activitate il reprezinta si lucrarile de hidroizolatii. Serviciile noastre se adreseaza tuturor tipurilor de constructii, civile sau industriale, iar lucrarile pe care le executam sunt destinate acoperisurilor de case sau de bloc, fundatiilor, subsolurilor, rezervoarelor de apa potabila, piscinelor, puturilor de lift, statiilor de epurare a apei, garajelor subterane precum si podurilor si viaductelor.

Realizam cele mai bune lucrari de hidroizolatii subsol, iar acest lucru se datoreaza atat materialelor de calitate pe care le folosim cat si tehnologiei de ultima generatie de care ne servim. Daca la acestea mai adaugam profesionalismul si experienta pe care o avem in domeniu, aveti imaginea clara a unor rezultate de exceptie.

 

Hidroizolatii subsol prin ermetizarea permanenta a betonului

Cimenturile osmotice sunt solutiile cele mai eficiente in ziua de astazi pentru izolatiile subsolului, iar cele utilizate de noi sunt produse de marca Vandex si sunt avizate de Ministerul Sanatatii si Directia Generala de Medicina Preventiva, nefiind produse nocive. Calitatile lor sunt incontestabile, fiind folosite la scara industriala. Cu ajutorul lor, betonul este impermeabilizat perfect, prin metoda de cristalizare, iar printr-o reactie catalitica acest cristale sunt activate si dupa multi ani de la efectuarea izolatiei, astfel incat eventualele defecte care apar pe parcurs sunt etanseizate sau reetanseizate. Acest lucru face ca lucrarile sa dureze practic nelimitat, iar betonul astfel tratat sa fie ermetic in mod permanent la orice fel de lichide.

 

Hidroizolatii subsol pe suprafata umeda

Folosind acest sistem de hidroizolatii subsol, faceti alegerea potrivita, deoarece veti fi scutiti de o pregatire prealabila a suprafetei care trebuie izolata. Acest lucru se datoreaza faptului ca solutia se aplica pe ud, prin urmare suportul nu mai necesita lucrari in plus, ceea ce duce din start la economie de bani si de timp. Prin rezistenta deosebita la diferite solicitari cum ar fi intepaturile, ruperile, sau smulgerile precum si prin faptul ca nu cedeaza la imbinari, cimenturile osmotice nu mai au nevoie de tratamente in plus la muchii si la colturi. La avantaje se mai adauga si faptul ca pot fi aplicate pe orice parte a betonului, sunt mai ieftine si se intaresc mai rapid decat alte solutii traditionale. Betonul astfel tratat nu permite lichidelor sa-l penetreze din nici o directie.

 

Preluam comenzi de hidroizolatii subsol din toata tara

Ne-am castigat renumele si succesul prin maturitatea de care am dat dovada intotdeauna pe parcursul timpului si prin responsabilitatea cu care am tratat fiecare lucrare. Principiul nostru este multumirea clientilor, de aceea noi lucram cu profesionisti care isi duc la indeplinire in totalitate sarcinile pe care le au.

Oricare ar fi constructia la care aveti nevoie de lucrari hidroizolatii subsol, contactati-ne si noi va vom raspunde cu promptitudine. Va aducem la cunostinta ca preluam comenzi din toata tara, indiferent de regiune. Contactati-ne si vom raspunde imediat tuturor solicitarilor. Am dori totodata sa va asiguram ca ne respectam termenele de executie precum si toate angajamentele pe care ni le luam, oferind garatii pentru lucrarile executate.

...
Acoperisuri din tabla

Acoperisuri din tabla galvanizata, zincata, cutata sau tip sandwich

O locuinta confortabila si sanatoasa este una care are un acoperis impermeabil, prin care apa nu-si poate face loc pentru a patrunde in pereti sau in structura casei.

Noi suntem un colectiv entuziast si profesionist, avand o experienta de 12 ani in domeniul hidroizolatiilor, prin urmare serviciile noastre sunt puse la dispozitia dumneavoastra, oriunde ati avea domiciliul pe teritoriul Romaniei.

Efectuam izolatii la cele mai inalte standarde pentru diverse tipuri de acoperisuri din tabla, cu materiale moderne si tehnologie de ultima ora.

 

Acoperisuri din tabla zincata, reabilitate si hidroizolate

Prin experienta si profesionalismul nostru, realizam si lucrari la fel de eficiente de reabilitare pentru acoperisuri din tabla zincata. Se stie ca in timp tabla se deterioreaza, sub efectul factorilor climaterici sau al altor solicitari mecanice. Este posibil sa apara gauri si fisuri care aproape ca nu pot fi detectate cu ochiul liber. Prin aceste puncte invizibile apa isi croieste drum spre pereti sau spre structura cladirii, iar locuinta poate avea foarte mult de suferit. Apare umezeala, care este factorul esential pentru dezvoltarea mucegaiului.

Insa cu ajutorul materialelor de exceptie de astazi care raspund aproape tuturor cerintelor si prin intermediul profesionalismului si experientei noastre puteti scapa definitiv de aceste griji. Serviciile noastre se adreseaza si cladirilor care au acoperisuri din tabla galvanizata, ce poate suferi aceleasi deteriorari pe parcursul timpului.

 

Acoperisuri din tabla cutata hidroizolate cu cauciuc acrilic

Solutia propusa de noi este, asa cum aminteam mai sus, una revolutionara. Este vorba de un cauciuc acrilic, marca Revimca, care are proprietati de exceptie. In primul rand creeaza o impermeabilitate absoluta, apoi, atunci cand este aplicat are abilitatea de a se mula pe orice suprafata, patrunzand in toate imperfectiunile si fisurile existente. Membrana rezultata este una continua, neexistand nici un fel de imbinari. Aspectul final este unul deosebit de estetic, existand diferite variante de culoare, iar o alta caracteristica este faptul ca nu se decoloreaza in timp, sub actiunea fenomenelor naturale, si nici nu exfoliaza.

Solutia poate fi utilizata cu acelasi succes si in cazul tipului de acoperisuri din tabla cutata.

 

Lucrari de hidroizolatii pentru acoperisuri din tabla tip sandwich

Folosim si alte metode pentru hidroizolatii la acoperisuri din tabla, cum ar fi membranele termosudabile, aplicabile atat la constructiile industriale cat si la cele civile, dar si la gradinile suspendate aflate pe terase, precum si la viaducte si poduri. Tipurile de membrane cel mai des utilizate sunt cele plastomerice, rezistente la temperaturi foarte ridicate, si elastomerice, care au drept caracteristica principala flexibilitatea.

O alta membrana pe care noi o aplicam si pe acoperisuri din tabla tip sandwich este cea din PVC, care se monteaza prin metoda aer-cald.

Oricare ar fi acoperisul casei, contactati-ne si noi vom raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra. Suntem o echipa de profesionisti, cu experienta si un renume pe care ni l-am castigat in timp datorita seriozitatii si calitatii serviciilor pe care le-am executat pana acum. Dorim sa ne multumim pe deplin clientii si ii asiguram ca ne respectam angajamentele si termenele de executie.

...
Hidroizolatii panouri sandwich

Hidroizolatii panouri sandwich cu solutii revolutionare

Printre serviciile pe care le oferim clientilor nostri se numara si lucrarile de hidroizolatii panouri sandwich, pentru un confort ideal al locuintei. Noi va putem transforma acoperisul casei dumneavoastra intr-unul perfect izolat impotriva patrunderii apei, astfel incat sa va bucurati impreuna cu familia de cel mai placut ambient in interiorul caminului.

Suntem atenti la toate detaliile din fiecare etapa de lucru, de aceea rezultatul activitatii noastre este intotdeauna unul de exceptie. Solutiile lichide pe care le folosim, marca Revimca, amplifica eficienta lucrarilor pe care le efectuam, prin performantele lor exceptionale pe care au ajuns sa le atinga in prezent.

 

Hidroizolatii panouri sandwich – protectie perfecta impotriva umezelii

Ca si in cazul acoperisurilor din tabla zincata sau galvanizata, tipul de hidroizolatii panouri sandwich utilizand solutii revolutionare este unul care va poate garanta o impermeabilizare perfecta a acoperisului. Experienta noastra in acest domeniu, profesionalismul de care am dat dovada de-a lungul timpului si tehnologia de ultima ora pe care o folosim ne recomanda drept cei mai buni in lucrarile de hidroizolatii ale diferitelor tipuri de acoperis. Rezultatele muncii noastre va vor uimi, deoarece acoperisul locuintei dumneavoastra va fi pe cat de protejat impotriva infiltrarii apei pe atat de estetic. Caminul dumneavoastra va deveni un loc placut, relaxant si confortabil, fara riscul aparitiei umezelii si a mucegaiului.

 

Hidroizolatii panouri sandwich, beneficii majore

Solutiile Revimca, pe baza de cauciuc acrilic reprezinta o inovatie revolutionara in domeniul hidroizolatiilor, iar aplicarea lor aduce o serie de avantaje de netagaduit. Garantat, apa nu se va mai putea infiltra prin acoperisul casei dumneavoastra, datorita caracteristicilor exceptionale pe care le au solutiile lichide cu care lucram. Cauciucul acrilic furnizeaza o pelicula continua, astfel incat nu exista imbinari si are proprietatea de a patrunde in orice fel de fisura, precum si de a se mula perfect pe suprafete, indiferent de formele pe care acestea le-ar avea. O alta caracteristica remarcabila este faptul ca nu se exfoliaza, prin urmare astfel de lucrari de hidroizolatii panouri sandwich dau dovada de o trainicie deosebita, conferind acoperisului casei dumneavoastra o impermeabilitate perfecta pentru o perioada foarte lunga de timp.

 

Hidroizolatii panouri sandwich – promptitudine, calitate si responsabilitate

Va mai informam ca acceptam lucrari de pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de zona in care locuiti. In momentul in care ne contactati, o echipa de experti va discuta cu dumneavoastra si va alege metoda cea mai potrivita de lucru care vi se potriveste.

In decurs de circa 12 ani de activitate, clientii nostri au fost pe deplin multumiti atat de calitatea serviciilor noastre cat si de seriozitatea de care am dat dovada intotdeauna.

Ne respectam angajamentele luate si termenele de finalizare a lucrarilor si in acelasi timp oferim garantii pentru serviciile pe care le executam. Deviza noastra a fost, este si va fi multumirea deplina a clientilor si castigarea increderii lor. Suntem profesionisti in domeniul lucrarilor de hidroizolatii, cu studii de specialitate atestate si o experienta edificatoare. Apeland la serviciile noastre veti obtine lucrari de calitate, profesioniste, prin care confortul casei dumneavoastra este asigurat.

...
Hidroizolatii gresie

Hidroizolatii gresie, solutie economicoasa, fara decopertare

Aveti o terasa acoperita cu gresie prin care apa reuseste sa se infiltreze? Doriti o izolatie care sa redea confortul casei dumneavoastra? Noi suntem solutia!

Indiferent daca suprafata este recent finisata sau invechita si deteriorata, noi va putem furniza cea mai buna solutie de hidroizolatii gresie, fara a mai fi necesara decopertarea.

De foarte multe ori, in timp, gresia cu care a fost placata o terasa sau un acoperis sufera tot felul de deteriorari, cum ar fi fisurarea sau ciobirea ei, din cauza factorilor atmosferici la care a fost supusa de-a lungul timpului. Acestea reprezinta calea prin care apa isi croieste drumul si se infiltreaza in peretii sau structura casei dumneavoastra, de aceea lucrarile de hidroizolatii devin la un moment dat obligatorii.

 

Hidroizolatii gresie in timp record

Daca va aflati intr-o asemenea situatie, contactati-ne si va vom oferi cel mai eficient si economicos remediu pentru aceasta problema, in cel mai operant mod posibil. Utilizam hidroizolatii lichide pe baza de cauciuc acrilic, care reprezinta la momentul actual una dintre solutiile revolutionare din acest domeniu, datorita caracteristicilor lor infailibile. Veti beneficia din nou de confortul casei dumneavoastra, fara a fi nevoiti sa cheltuiti o mica avere pentru acest lucru. In plus, lucrarile se vor desfasura in timp rapid, fara efort suplimentar si alte cheltuieli care ar fi fost cerute pentru decopertarea terasei. Este suficient sa ne contactati si noi va vom oferi cele mai performante metode de hidroizolatii gresie.

 

Hidroizolatii gresie, care imbina frumosul cu utilul

Pentru a nu mai avea infiltrari de apa in structura si peretii casei dumneavoastra, apelati la echipa noastra tanara si entuziasta care va va uimi prin procedeele simple pe care le va oferi problemei dumneavoastra. In plus, caracteristicile produselor Revimca pe care le utilizam, vor garanta un rezultat extrem de eficient si un aspect deosebit de placut pe care il va dobandi terasa dumneavoastra. Nu va fi nevoie de inlaturarea placilor invechite sau deteriorate, deoarece caracteristica exceptionala a cauciucului acrilic de a patrunde in orice fisura si de a se mula perfect pe orice suprafata si pe orice forma face inutil acest lucru. Hidroizolatia va fi una continua, fara imbinari, prin urmare se exclude prezenta oricarei zone in care apa si-ar putea face loc sa se infiltreze. In plus, acest gen de membrana nu se exfoliaza, prin urmare terasa dumneavoastra va fi perfect impermeabila si protejata pentru o perioada foarte lunga de timp. Daca la toate acestea se mai adauga si faptul ca metoda folosita de noi exclude pericolul de incendiu, deoarece este autoextingibila, necontinand dizolvanti sau gudron, aveti o imagine a calitatii sale perfecte.

 

Hidroizolatii gresie – realizate cu profesionalism si responsabilitate

Experienta noastra de 12 ani, precum si profesionalismul de care am dat dovada de-a lungul timpului ne recomanda drept cei mai buni in domeniul lucrarilor de hidroizolatii gresie. Apelati la noi si va garantam ca ati facut alegerea perfecta, deoarece suntem profesionisti, responsabili si tratam cu seriozitate fiecare caz in parte. Nu ezitati sa ne contactati oricare ar fi domiciliul dumneavoastra, pentru ca noi acceptam lucrari de hidroizolatii gresie de pe tot teritoriul tarii. Respectam fiecare angajament pe care ni-l luam precum si termenele de finalizare, in plus, oferim garantii pentru serviciile pe care le facem.

...
Hidroizolatii jgheab

Hidroizolatii jgheab, pentru a proteja constructia de umezeala

Oferim servicii de hidroizolatii pentru toate tipurile de cladiri, rezidentiale sau comerciale, folosind materiale de calitate si tehnologie de ultima ora. Profesionalismul si responsabilitatea pentru fiecare lucrare in parte sunt caracteristicile noastre principale. Cu o experienta de 12 ani in domeniul hidroizolatiilor, avem capacitatea de a executa orice tip de hidroizolatii, fie ca este vorba despre cladiri, la acoperis sau subsol, sau despre viaducte, piscine sau rezervoare de apa.

La acoperisuri, executam si lucrari de hidroizolatii jgheab, astfel incat apa sa se scurga fara nici un fel de piedica in exteriorul constructiei, fara sa o afecteze.

 

Hidroizolatii jgheab de scurgere a apei

Principiul dupa care ne ghidam in activitatea noastra este satisfacerea cerintelor clientilor, de aceea suntem atenti la detalii in fiecare etapa de lucru. Este suficient sa ne contactati si noi va vom prelua comanda, indiferent unde se afla domiciliul dumneavoastra, deoarece preluam lucrari de pe intreg teritoriul tarii.

Aplicam hidroizolatii lichide pe acoperisuri din tabla zincata, cutata, galvanizata sau tip sandwich, precum si pe cele din azbociment, pentru a reda confortul caminului dumneavoastra. Veti scapa de riscul infiltratiilor, al umezelii peretilor si al mucegaiului, apeland la serviciile noastre profesioniste. Executam de asemenea hidroizolatii jgheab, pentru orice acoperis, eliminand fisurile care au aparut in acesta de-a lungul timpului.

 

Hidroizolatii jgheab elimina riscul aparitiei umezelii in pereti

Solutiile lichide pe care le folosim sunt extrem de eficiente si durabile, astfel incat veti beneficia de confortul caminului dumneavoastra foarte multi ani, fara a va mai face griji din cauza umezelii. Prin proprietatile pe care le prezinta, acoperisurile si terasele devin perfect impermeabile. Dupa aplicare, se formeaza o pelicula continua care nu are nici un fel de imbinari. Un mare avantaj il reprezinta si faptul ca poate fi aplicata la rece, prin urmare nu necesita utilizarea flacarii, iar in timpul aplicarii, fluidul patrunde in toate fisurile si se muleaza perfect pe orice suprafata.

Pentru poduri si viaducte, dar si pentru acoperisurile cladirilor, utilizam si metoda membranelor termosudabile, folosind membrane plastomerice sau elastomerice, in functie de cerintele lucrarilor.

 

O protectie impotriva infiltratiilor de apa, prin lucrari de hidroizolatii jgheab

Membranele PVC reprezinta o alta modalitate de efectuare a unor hidroizolatii eficiente, folosita mai ales la terase si acoperisuri, unde executam si lucrarile de hidroizolatii jgheab pentru o protectie perfecta. Acest material este compatibil cu polistirenul si bitumul avand proprietati evidente de impermeabilizare pe termen lung. In plus, este foarte rezistent la rupere si la strapungere.

Apelati la serviciile noastre si va asiguram ca nu veti regreta. Cheia succesului nostru o reprezinta profesionalismul, experienta, entuziasmul si tineretea noastra. La toate acestea se adauga seriozitatea si perfectionarea continua, pentru a fi mereu in pas cu timpul in ceea ce priveste metodele de lucru si tehnologiile folosite. Clientii nostri beneficiaza si de sfaturile profesionale in legatura cu lucrarile de care au nevoie, pentru a alege cea mai potrivita metoda. Intotdeauna le comunicam atat avantajele cat si dezavantajele pe care le prezinta toate tipurile de material.

...
Hidroizolatii terasa

Hidroizolatii terasa pentru o casa confortabila

Lucrarile de hidroizolatii terase fac parte dintre etapele cele mai importante ale constructiei unei cladiri, insa la fel de importante sunt si in cazul unei reabilitari.

Echipa noastra este capabila sa ofere cele mai eficiente solutii pentru impermeabilizarea tuturor tipurilor de acoperis sau terasa, prin profesionalismul si experienta pe care am acumulat-o cat si prin materialele de cea mai inalta calitate pe care le utilizam.

Pentru a obtine o impermeabilitate perfecta, folosim solutii lichide marca Revimca, care sunt de fapt tipuri de cauciucuri acrilice cu proprietati de-a dreptul revolutionare.

 

Hidroizolatii terasa, fara decopertare si cheltuieli suplimentare

In cazul in care terasa locuintei dumneavoastra construita din dale sau placi de gresie a suferit deteriorari in timp, cum ar fi fisuri sau gauriri din cauza factorilor naturali sau a actiunilor mecanice care au dus la uzura sa, noi va stam la dispozitie cu servicii de reabilitare care va vor reda confortul. Suntem in masura sa efectuam lucrari de hidroizolatii terasa fara a mai fi necesara decopertarea ei in prealabil. In asa fel veti economisi bani, timp si veti fi scutiti de stresul pe care inlaturarea placilor vi l-ar provoca.

Apa nu va mai avea cai de infiltrare in peretii casei, iar umezeala si mucegaiul vor disparea in urma lucrarilor de hidroizolatii terasa pe care le vom executa la cel mai inalt standard.

 

Hidroizolatii terase, care confera un aspect de invidiat

Caracteristicile extraordinare pe care le prezinta cauciucurile acrilice marca Revimca vor conferi caminului dumneavoastra o protectie impotriva apei pe termen foarte indelungat. Proprietatile lor de a se mula pe orice tip de suprafata si de a patrunde in orice fisura, precum si faptul ca formeaza o pelicula continua fara imbinari converg spre un rezultat perfect, care va stopa patrunderea oricarui strop de apa in structura caminului dumneavoastra. In plus, aceasta membrana nu exfoliaza si nici nu-si modifica culoarea in timp, prin urmare aspectul terasei dumneavoastra va fi unul de invidiat multi ani la rand.

Solutia se aplica la rece, deci nu se foloseste flacara, iar prin lipsa dizolvantilor si a gudronului se reduce in mod consistent pericolul de incendiu.

 

Promptitudine si seriozitate, in lucrarile de hidroizolatii terasa

Raspundem cu promptitudine oricarei solicitari, indiferent de locul in care va aflati pe teritoriul tarii. Imediat ce ne veti contacta, specialistii nostri vor analiza problema dumneavoastra si vor gasi cea mai buna solutie pentru rezolvarea ei deplina. Veti beneficia in acelasi timp de consiliere si foarte multa seriozitate din partea noastra.

Puteti avea incredere in noi, deoarece personalul nostru este calificat, urmand cursuri de specialitate atestate in acest domeniu si beneficiind de o experienta de circa 12 ani de activitate.

Tratam fiecare caz in parte cu aceeasi responsabilitate, fiind atenti la toate detaliile pentru a ne multumi pe deplin clientii. De altfel, succesul si reputatia noastra se datoreaza seriozitatii cu care ne indeplinim munca de hidroizolatii terase.

Ne respectam angajamentele si termenele de finalizare a lucrarilor si oferim garantii pentru tot ceea ce facem. Prin urmare, daca optati pentru serviciile noastre, ati facut alegerea ideala pentru confortul dumneavoastra.

...
Hidroizolatii acoperis metalic

Hidroizolatii acoperis metalic, impermeabilitate perfecta

Daca acoperisul casei dumneavoastra este alcatuit din tabla si doriti sa-l izolati impotriva infiltrarii apei, noi va stam la dispozitie cu cele mai avansate solutii in acest domeniu. Indiferent daca este vorba de tabla zincata, galvanizata sau cutata, metodele noastre de lucru precum si materialele de ultima ora pe care le utilizam va vor satisface pe deplin, conferind caminului dumneavoastra tot confortul de care aveti nevoie.

Efectuam lucrari de hidroizolatii acoperis cu solutii lichide marca Revimca, bazate pe cauciuc acrilic. Acestea reprezinta o inovatie revolutionara in domeniul hidroizolatiilor datorita caracteristicilor exceptionale pe care le poseda.

 

Hidroizolatii acoperis care readuc confortul unei locuinte

In cazul in care acoperisul este vechi si tabla a fost degradata in timp, cu siguranta ca rugina a creat fisuri si gauri de multe ori invizibile prin care apa isi croieste calea spre a se infiltra in peretii sau structura cladirii. In acest caz, aveti nevoie de serviciile noastre pe care vi le punem la dispozitie imediat ce ne contactati.

Acordam o deosebita atentie fiecarui detaliu, iar materialele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate. Prin lucrarile de hidroizolatii acoperis metalic pe care vi le oferim, casa nu va mai suferi din cauza umezelii, iar familia dumneavoastra isi va regasi confortul de altadata. Pentru un rezultat perfect, vom aplica un neutralizant pentru rugina si bitum si vom face o buna legatura cu termosistemul.

 

Hidroizolatii acoperis metalic, avantaje multiple

Cauciucul acrilic pe care il utilizam in lucrarile noastre are proprietati remarcabile, ceea ce-l face o adevarata solutie revolutionara care reuseste o impermeabilizare ideala. Calitatea sa de a patrunde in orice orificiu sau fisura si de a se mula perfect pe orice suprafata da nastere unui randament de suta la suta al lucrarilor de hidroizolatii. In plus, membrana obtinuta este una continua, fara imbinari, astfel incat apa sa nu poata gasi zonele prin care sa se infiltreze. Prin utilizarea lui se elimina si riscul de incendii, deoarece nu contine dizolvanti sau gudron. Nu in ultimul rand trebuie amintit aspectul remarcabil de estetic pe care il confera acoperisului astfel tratat pe timp foarte indelungat, deoarece nu se exfoliaza si nici nu se decoloreaza sub actiunea factorilor naturali.

 

Hidroizolatii acoperis, pe intreg teritoriul tarii

Oriunde ar fi domiciliul dumneavoastra pe teritoriul Romaniei, contactati-ne si o echipa de experti va discuta cu dumneavoastra pentru a gasi metoda perfecta care vi se potriveste. Experienta si profesionalismul nostru va sta la dispozitie si va asiguram ca tratam fiecare caz cu cea mai mare atentie.

Deviza noastra este multumirea clientilor, ceea ce explica reputatia si succesul de care ne bucuram acum, dupa 12 ani de activitate. Seriozitatea si responsabilitatea ne caracterizeaza, de aceea va asiguram ca ne respectam atat angajamentele luate cat si termenele de executie. Pe langa toate acestea, oferim garantie pentru toate serviciile pe care le executam. Va stam la dispozitie in orice moment, indiferent de gradul de complexitate a lucrarilor de hidroizolatii acoperis metalic pe care le solicitati.

...
Stopare infiltratii apa

Stopare infiltratii apa efectuata cu tehnica moderna

Oferim cele mai calitative servicii de hidroizolatii tuturor celor care doresc o reala stopare infiltratii apa in peretii unei cladiri.

Executam hidroizolatii acoperisuri si terase prin diverse metode, in functie de materialele din care este construita cladirea, de preferinta clientului si de starea suprafetei de izolat.

Pentru acoperisurile din tabla, folosim solutii lichide pe baza de cauciuc acrilic, care reprezinta o inovatie de-a dreptul revolutionara in domeniul materialelor de constructii, cu proprietati remarcabile care practic nu mai lasa nici o picatura de apa sa patrunda prin acoperis in restul cladirii.

 

Stopare infiltratii apa Vandex la acoperisurile oricarui tip de cladire

Chiar daca tabla acoperisului casei dumneavoastra este uzata si prezinta fisuri, echipa noastra de profesionisti o va transforma intr-o suprafata perfect impermeabila, cu aspect deosebit de elegant, care va ramane astfel pe o perioada foarte mare de timp, deoarece solutiile lichide folosite de noi au o rezistenta foarte mare la tractiune, nu exfoliaza, iar in momentul in care sunt aplicate se formeaza o pelicula continua, fara imbinari, care va realiza o veritabila si durabila stopare infiltratii apa.

 

Stopare infiltratii apa prin diferite metode

Experienta pe care o avem si profesionalismul de care am dat dovada de-a lungul timpului ne recomanda drept cei mai buni in domeniu si in cazul lucrarilor de hidroizolatii ale cladirilor industriale, cu acoperisuri plane sau inclinate. Instalam membrane termosudabile de cea mai inalta calitate, cu mult profesionalism si responsabilitate, cu tehnologie moderna, iar in final toate acestea converg spre rezultate exceptionale. In functie de fiecare caz in parte, putem utiliza membrane cu bitum APP sau cu bitum SBS. Primele, denumite si plastomerice, sunt extrem de rezistente la temperaturi foarte ridicate, iar al doilea tip, numite si elastomerice, au o rezistenta ceva mai scazuta la astfel de temperaturi, in schimb sunt mai flexibile.

Pentru hidroizolarea podurilor, a viaductelor sau a gradinilor suspendate de pe terase, suntem profesionisti in aplicarea membranei PVC, de o robustete si o durabilitatea foarte mare, fiind compatibila cu polistirenul si bitumul si foarte rezistenta la strapungere, rupere si tractiune.

 

Stopare infiltratii apa Vandex in fundatii si subsoluri

Efectuam de asemenea lucrari de hidroizolatii pentru piscine, fundatii si subsoluri, unde folosim cu precadere cimenturi osmotice Vandex, prin aplicare pe suport umed. Acestea reprezinta o solutie ideala pentru o izolatie excelenta impotriva apei la intersectia dintre diafragma si radier. Aceste cimenturi fac corp comun cu suprafata pe care sunt aplicate, iar lucrarile interioare se pot realiza indiferent de conditiile atmosferice. Printr-un astfel de tratament, se realizeaza si o foarte buna protectie a armaturii la coroziune, iar prin impermeabilitatea obtinuta se va realiza si o stopare infiltratii apa.

Va punem la dispozitie serviciile noastre si va asiguram ca orice lucrare va fi executata cu profesionalism. Echipa noastra este alcatuita din personal cu inalta calificare si cu o bogata experienta in domeniul hidroizolatiilor.

Raspundem prompt la orice solicitare venita din partea clientilor, indiferent daca sunt persoane fizice sau agenti economici , indiferent de locatie, deoarece noi acceptam lucrari pe intreg teritoriul tarii.

...
Hidroizolatii fundatie

Hidroizolatii fundatie pentru stoparea infiltratiilor de apa

Pentru a stopa infiltrarea apei din panza freatica in structura si peretii cladirilor civile sau industriale, din exterior in interior, firma noastra ofera servicii de hidroizolatii fundatie. Acest tratament impiedica si infiltratiile inverse, din interior spre exterior, adica patrunderea apei provenita de la scurgerile unor instalatii defecte.

Venim in intampinarea cerintelor clientilor cu profesionalism si experienta, avand drept scop stoparea infiltratiilor de apa. Executam astfel de lucrari si in statii de epurare a apei, in garaje subterane, in puturi de lift sau rezervoare de apa potabila.

 

Hidroizolatii fundatie Vandex cu cimenturi osmotice

Cimenturile osmotice pe care le utilizam, marca Vandex, sunt materiale cu proprietati remarcabile. Iata cateva avantaje care deriva din caracteristicile lor: lucrarile de hidroizolatii sunt de foarte lunga durata, practic sunt permanente si, odata cu impermeabilizarea asigura si o protectie eficienta la coroziune, datorita faptului ca produsele Vandex nu creeaza o pelicula, ci se integreaza practic in masa betonului. Acest lucru se intampla printr-o reactie catalitica, prin care formatiunea cristalina se poate activa la perioade foarte lungi de timp, masurate in ani, de la aplicarea tratamentului. Astfel, defectele care pot aparea in timp sunt etansate sau reetansate.

 

Hidroizolatii fundatie folosind tehnologie moderna

Materialele de cea mai buna calitate, tehnologia moderna pe care o folosim, precum si profesionalismul si experienta noastra converg spre un rezultat perfect al serviciilor pe care vi le oferim.

Solutia Vandex pe care o aplicam la lucrarile de hidroizolatii fundatie se aplica pe suport umed, prin urmare nu sunt necesare lucrari de pregatire a suprafetei. Este foarte rezistenta la intepaturi, dupa intarire, la eroziune, la rupere, si nu se fisureaza la imbinari, prin urmare, la colturi si la muchii nu necesita tratamente speciale.

Suprafetele tratate de noi cu aceste materiale de inalta calitate devin impermeabile la orice fel de lichid, din toate directiile. Proprietatile cimenturilor osmotice sunt ideale pentru izolatiile impotriva apei ale obiectivelor mentionate mai sus, iar punerea in practica este o operatie la care personalul nostru este calificat si profesionist.

 

Profesionalism si calitate, la serviciile de hidroizolatii fundatie Vandex

Echipa noastra va sta la dispozitie in orice moment pentru a va prelua comenzile, de pe tot teritoriul Romaniei. Cu o experienta de 12 ani in acest domeniu, ne-am castigat un renume pe care vrem sa ni-l mentinem, iar acest lucru nu ar fi posibil fara aprecierea clientilor. De-a lungul timpului, satisfacerea cerintelor lor a reprezentat obiectivul nostru principal, de aceea lucrarile noastre sunt efectuate cu cea mai mare promptitudine, suntem atenti la orice detaliu si analizam fiecare caz in parte pentru a folosi solutia optima.

Nu ezitati sa ne contactati de oriunde din tara, pentru ca noi preluam comenzi de pe tot teritoriul Romaniei, indiferent de zona geografica.

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu consultanta de care aveti nevoie pentru a va ajuta sa faceti alegerea corecta pentru lucrarile de hidroizolatii fundatie. In plus, va asiguram ca ne respectam angajamentele si termenele de executare a lucrarilor, oferind in acelasi timp garantii pentru tot ceea ce facem.

...
Hidroizolatii radier

Hidroizolatii radier cu tehnologie moderna

Radierul este unul dintre elementele cele mai importante care stau la baza constructiei unei cladiri, pentru ca pe el se sprijina intreaga greutate a casei. Prin urmare, trebuie foarte bine izolat pentru a impiedica infiltrarile ulterioare de apa in interiorul locuintei.

Printre serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor din intreaga tara se numara si cele de hidroizolatii radier, pe care le executam cu echipe de profesionisti si cu materiale de cea mai inalta calitate. De asemenea, tehnologia pe care o utilizam este una care corespunde standardelor actuale, astfel incat, apeland la noi, veti avea girul unei case lipsita de riscul infiltratiilor si umezelii.

 

Hidroizolatii radier Vandex pentru stoparea infiltrarii apei

Practic, radierul este o placa monolit construita din beton armat pe care se reazema elementele verticale de structura care se toarna peste membrana bituminoasa etansa, asezata pe stratul de pietris.

O buna izolatie a sa stopeaza infiltrarea apei prin ridicare din sol sau din panza freatica in zidurile cladirii.

Echipele noastre de profesionisti executa astfel de lucrari cu materiale moderne, folosindu-se de tehnologie inalta. Pentru a realiza izolatii perfecte si durabile, metoda pe care am adoptat-o este cea a cimenturilor osmotice, fabricate de brandul Vandex, produse care nu sunt nocive si sunt atestate de Ministerul Sanatatii.

Considerata o adevarata inovatie revolutionara, aceasta solutie are proprietati imbatabile. Ca durata, practic lucrarile de hidroizolatii radier sunt permanente, deoarece, prin reactiile catalitice care au loc, formatiunile cristaline sunt activate dupa foarte mult timp de la aplicarea tratamentului, astfel incat eventualele defecte sunt reetansate mereu.

 

Hidroizolatii radier cu cimenturi osmotice

Noi oferim lucrari de calitate, seriozitate si promptitudine. Contactati-ne de oriunde din tara si noi va vom raspunde prompt si vom da curs solicitarilor dumneavoastra.

Veti beneficia de cele mai bune hidroizolatii radier, tinand cont ca cimenturile osmotice pe care le utilizam au proprietati remarcabile. Daca sunt practic permanente, ele sunt si deosebit de rezistente la tot felul de solicitari mecanice. Nu pot fi intepate, rupte sau smulse, deoarece prin aplicarea lor ele nu formeaza o pelicula de suprafata ci intra in masa suportului pe care sunt aplicate. Exista si avantaje economice, tinand cont ca pretul acestui sistem nu este unul ridicat, iar utilizarea lui nu necesita lucrari premergatoare, deoarece se aplica pe suprafata umeda. Nu sunt necesare tratamente in plus nici la muchii sau la colturi, iar intarirea lor este mai rapida decat a altor materiale.

 

Executam cele mai calitative lucrari de hidroizolatii radier Vandex in toata tara

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor si va asiguram ca ne respectam angajamentele si termenele de executie. In plus, oferim garantii pentru tot ceea ce facem. Toate acestea, la care se mai adauga profesionalismul si atentia pe care o acordam fiecarui detaliu, precum si experienta pe care o avem in acest domeniu, va vor garanta un rezultat excelent si va veti convinge ca ati facut cea mai buna alegere. Veti beneficia, de asemenea, de consilierea noastra in alegerea metodei celei mai potrivite de lucru.

Ne meritam renumele pe care l-am capatat in 12 ani de activitate si facem tot posibilul sa-l mentinem, de aceea suntem constienti ca acest lucru este posibil doar atunci cand toti clientii nostri sunt multumiti.

...
Hidroizolatii Hale Metalice

Hidroizolatii hale care redau functionalitate deplina spatiului

Suntem o echipa tanara, entuziasta, profesionista si cu o experienta bogata in lucrarile de hidroizolatii. Serviciile noastre au fost foarte apreciate de-a lungul timpului de catre clientii pe care i-am avut pe parcursul celor 12 ani de existenta a companiei noastre. Oferim astfel de servicii atat pentru constructiile civile cat si pentru cele industriale, din orice domeniu de activitate. Pentru desfasurarea unei activitati in cele mai bune conditii, executam hidroizolatii hale, depozite sau spatii comerciale si industriale.

Solutiile pe care le folosim sunt atestate de institutiile statului si provin de la furnizori celebri pentru calitatea produselor lor.

 

Hidroizolatii hale metalice cu solutii lichide

Materialele cu care lucram sunt de diferite tipuri, in functie de cerintele fiecarui caz in parte si de compatibilitatea cu suportul pe care trebuie sa le aplicam. Folosim solutii lichide sau membrane hidroizolatoare, toate cu un randament excelent, care pot conferi interioarelor confort si functionalitate.

Cauciucul acrilic marca Revimca este una dintre metodele des utilizate de profesionistii nostri datorita calitatilor sale exceptionale. Ideala pentru suprafetele din tabla zincata, galvanizata, cutata sau tip sandwich, solutia are o aderenta perfecta etanseizand absolut complet suportul si eliminand orice posibilitate de infiltrare a apei. Forma compacta, continua, fara rosturi sau imbinari, face din aceasta metoda o solutie ideala pentru hidroizolatii hale metalice eficiente si durabile.

 

Hidroizolatii hale cu diferite tipuri de membrane

In functie de suprafata pe care trebuie aplicat sistemul de izolatiei impotriva apei, lucram si cu membrane termosudabile, utilizate mai ales la reacoperirea constructiilor civile sau industriale, indiferent de felul acoperisului, acesta putand fi plan sau inclinat. Utilizam doua tipuri de astfel de membrane, marca Technonicol, primul fiind reprezentat de membrane plastomerice, cu bitum APP, foarte rezistente la temperaturi inalte de pana la 150 grade Celsius, iar al doilea fiind reprezentat de membranele elastomerice, a caror proprietate principala este flexibilitatea.

Executam, de asemenea, si lucrari de hidroizolatii cu membrane PVC care au o aderenta perfecta dupa ce sunt instalate printr-o tehnologie moderna, cu ajutorul unui echipament denumit leister, utilizandu-se aerul cald. Trebuie mentionat ca membranele PVC sunt foarte durabile si au o rezistenta mare la o serie de factori, cum ar fi strapungerea, ruperea sau smulgerea.

 

Responsabilitate si profesionalism in lucrarile de Hidroizolatii hale

Serviciile noastre se adreseaza clientilor persoane fizice sau agenti industriali, de pe tot teritoriul Romaniei. Noi va asiguram ca vom prelua cu promptitudine fiecare solicitare si vom furniza lucrari de calitate, cu materiale moderne si tehnica actuala.

Lucrarile noastre de hidroizolatii hale vor reprezenta alegerea perfecta pe care ati facut-o, deoarece suntem profesionisti, responsabili si doritori a ne pastra renumele castigat in decursul timpului. Stim ca acest lucru este posibil doar prin capacitatea noastra de a multumi clientii si a le satisface exigentele, oricat de inalte ar fi acestea.

Oferim garantie pentru toate lucrarile facute de noi si ne respectam angajamentele de lucru si termenele de executie. Suntem o echipa care isi bazeaza succesul in afaceri pe munca de calitate, seriozitate, respect si promptitudine. 

...
Hidroizolatii cu membrane termosudabile

Se recomanda pentru:

Acoperisuri (pentru constructii civile si industriale, plane sau inclinate), reacoperiri, gradini suspendate pe terase, poduri si viaducte

 

Materiale utilizate:

In functie de temperatura la care urmeaza a fi expusa lucrarea, va recomandam urmatoarele tipuri de membrane TECHNONICOL: cu bitum APP, plastomerice – caracterizate de o inalta rezistenta la temperaturi ridicate (punct de inmuiere al bitumului 150° CELSIUS)
cu bitum SBS, elastomerice – mai flexibile decat APP, chiar si la temperaturi foarte scazute , dar cu rezistenta mai scazuta la caldura (punct de inmuiere al bitumului 120° CELSIUS)

...
Hidroizolatii cu cimenturi osmotice Vandex

Se recomanda pentru:

- hidroizolarea fundatiilor (radier, intre radier si diafragma)

- subsoluri

- piscine

- stoparea infiltratiilor din panza freatica, din exterior in interior sau invers

- la conductele ce penetreaza zidurile

- stoparea umiditatii ascensionale in zidurile din caramida garaje subterane

- statii de epurare a apei

- rezervoare de apa potabila

- puturi de lift

- cladiri cu infiltratii de apa in interior

- stopare infiltratii de apa

 

Materiale utilizate:

Pentru a obtine rezultate optime, recomandam cimenturile osmotice Vandex.

 

Mod de lucru:

Pregatirea suprafetei se executa prin hidrosablare sau prin prelucrare mecanica cu discuri diamantate, iar aplicarea se realizeaza cu mistria, peria sau prin pulverizare

 

Avantaje:

- Aplicarea materialului se realizeaza pe suport umed, este economica si nu necesita investitii suplimentare la pregatirea suprafetei

- Hidroizolatia va avea o structura etansa si rezistenta, facand corp comun cu suportul pe care este aplicat, realizind o impermeabilizare in masa de 20 cm., conform fisei producatorului

- Pentru constructiile in lucru, cimentul osmotic poate fi aplicat atat la interiorul lucrarii, cat si pe exterior

- In cazul cladirilor vechi, hidroizolatia cu cimenturi osmotice are marele avantaj ca se realizeaza prin interiorul cladirii, fara a mai fi nevoie de sapaturi exerioare, pe linga talpa fundatiei

- Hidroizolatiile cu cimenturi osmotice se pot realiza indiferent de conditiile atmosferice: ploaie, zapada, etc., daca se lucreaza din interior

- Cimentul osmotic reprezinta o metoda optima pentru asigurarea hidroizolatiei la intersectia dintre radier si diafragma

- Tratamentul cu cimenturi osmotic este permanent, spre deosebire de alte sisteme de hidroizolatii, realizând atât impermeabilitate, cât si protectie la coroziune a armaturii

...
Hidroizolatii cu membrane PVC Fatra

Se recomanda pentru:

- acoperisuri (pentru constructii civile si industriale, plane sau inclinate)

- reacoperiri

- gradini suspendate pe terasa

- poduri si viaducte

 

Mod de lucru:

Aplicarea membranele PVC Fatra se realizeaza cu leister profesional (aer cald)    

 

Avantaje:

Membranele PVC Fatra sunt robuste si durabile, compatibile cu bitumul si polistirenul, rezistente la strapungerea radacinilor, au rezistenta mare la rupere – tractiune, asigura o buna stabilitate dimensional si pot fi reciclate dupa expirarea duratei de viata

Categorii
Date de contact
0744344787
Str. Principala nr. 32, Com. Belciugatele, , judetul Calarasi
Distribuie