Scoala Gimnaziala Nr. 200 - Bucuresti

Dotari Scoala

...
Dotari Scoala

Cladirea scolii are o suprafata de 760 mp, compusa din parter si doua niveluri. Spatiul cuprinde 16 sali de clasa, 3 laboratoare (informatica, chimie-fizica, biologie), inceperi pentru desfasurarea orelor de consiliere, cabinet medical si cabinet stomatologic repartizate pe cele doua etaje, la parter aflandu-se cancelaria, birourile directorului, secretariatul, sala consiliu si o biblioteca. Una dintre salile de clasa a fost transformata in sala de sport, pentru desfasurarea activitatilor de educatie fizica pe timpul iernii sau vreme nefavorabila.

Cladirea scolii a fost recent reabilitata atat interior cat si exterior si este prevazuta cu camere video interior si exterior, sistem control acces, sistem antiefractie si sistem detectie incendiu.

Curtea scolii avea, initial, o suprafata de 8635 mp. Terenul scolii are in prezent o suprafata de 5681 mp, in care s-a amenajat un teren de sport cu gazon artificial.

Materialul didactic de care dispune scoala pentru desfasurarea procesului instructiv-educativ consta in 30 de calculatoare complet utilate pentru laboratorul de informatica, laptopuri pentru cadrele didactice care pot fi conectate la reteaua wireless a unitatii si la videoproiectoarele din fiecare clasa. De asemenea, pe langa videoproiector, fiecare sala de clasa, respectiv laborator, dispune de ecrane, boxe si imprimante

Categorii
Date de contact
0213453119
Str. Postavarul, Nr. 13, Sector 3, Bucuresti
Distribuie