Arcade - Servicii Funerare Bucuresti

Servicii funerare complete

...
Servicii funerare

Formalitati
  Dupa obtinerea certificatului medical constatator de deces, insotit de actul de identitate, firma noastra poate procura toate actele necesare in vederea inhumarii (certificatul de deces, adeverinta de inhumare, certificatul de imbalsamare, autorizatia de depunere in capela sau autorizatia de incinerare).
Imbalsamare
Imbalsamarea se realizeaza de personal calificat, in conditii igienice. La solicitarea familiei se poate asigura si machiajul.
 
Transport funerar
Se poate asigura transport mortuar in localitate si in tara pe orice distante.
Firma asigura transport in si din Romania.
 
Transport persoane
Imbalsamarea se realizeaza de personal calificat, in conditii igienice. La solicitarea familiei se poate asigura si machiajul.
 
 
Sicrie
Oferta noastra incepe de la sicrie ieftine „sociale” pana la sicrie de lux.
In pretul sicriului sunt incluse tapitajul (saltea si perna din talas), lenjerie, panza de fata, orare, optional manere, crucifix.
Punem la dispozitie sicrie de copii, sicrie „populare” sicrie de dimensiuni exceptionale, sicrie de lux, sicrie din lemn de brad, plop, fag, stejar, mahon, ebiara, nuc african.
 
Manipulare
Apeland la noi nu mai este necesar sa va preocupe cine va ajuta sa puneti decedatul in sicriu, cum il veti cobori pe scari si orice alte lucruri cum ar fi spalatul,imbracatul, barbieritul, pe toate acestea le puteti lasa in responsabilitatea noastra.
Consultanta
   Firma noastra situata in Str.Berzei nr94-96, sector 1 (piata Matache- Grivitei ) ofera consultanta atat la firma dar si la domiciliul familiei.
Diverse
Coroane, jerbe, aranjamente florale din orice fel de flori, garoafe, jerbera, crini, cale, orhidee, trandafiri, le puteti comanda la noi.
 Batiste (cu ban si lumanare) prosoape, prosoape deosebite pentru preot, doliu de pus in piept sau la usa, lumanari, candele, pe toate acestea le puteti lua de la noi.
In dorinta de a asigura pana la cele mai exigente pretentii putem pune la dispozitia familiei formatie de instrumentalisti (muzicieni profesionisti absolventi ai conservatorului).

Categorii
Date de contact
0729120116; 0788120116
Str. Berzei, nr. 94, sector 1
Distribuie