Signal Iduna Asigurare Reasigurare

Asigurari de sanatate individuale

...
Vital Care

Asigurarea privata de sanatate cu grija pentru tine de la primul diagnostic de cancer

E vital sa fii acoperit la momentul potrivit. Mai ales ca, stim cu totii, tratamentele pentru cancer pot deveni o povara greu de suportat. De aceea, am creat Vital Care, o asigurare unica prin care preluam toate grijile legate de tratament si te ghidam in asa fel incat tu sa iti recastigi usor increderea, optimismul si, mai ales, timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Ce iti acopera Vital CareServicii medicale si non-medicale

Iti suntem alaturi pentru cheltuieli cu servicii medicale precum chimioterapie, investigatii de imagistica avansata, interventii chirurgicale, recuperare medicala si alte servicii non-medicale, pentru ca tu si cei dragi sa puteti avea, pe cat posibil, o viata normala.

Acoperire in situ

Cancerul depistat in faza incipienta are nevoie de monitorizare medicala. Acoperim serviciile medicale inca din aceasta etapa, pentru ca tu sa fii bine.

A doua opinie medicala

Daca ai indoieli in privinta diagnosticului, poti solicita a doua opinie medicala furnizata de o echipa de experti, prin partenerii nostri, pe baza documentelor deja existente.

Chirurgie reconstructiva

Ai sprijinul nostru si pentru costurile interventiilor chirurgicale de care ai nevoie, pentru corectarea defectelor functionale sau pentru a imbunatati tulburarile psihologice aparute in urma diagnosticului de cancer.

Tratamente psihologice si nutritie

Te ajutam sa-ti pastrezi increderea si energia in cel mai dificil moment al vietii. Beneficiezi de consiliere psihologica si consultanta de nutritie, fara recomandari speciale de la medic.

Acoperire in tara si in strainatate

Poti beneficia de servicii medicale atat in clinici si spitale private din Romania, cat si din Uniunea Europeana si Turcia.

Perioada de asteptare (intervalul de timp de la data inceperii asigurarii pana la momentul la care pot fi accesate serviciile medicale acoperite) pentru servicii medicale in regim ambulatoriu si de spitalizare este de 4 luni.

 

 

...
Take Care

Asigurarea privata de sanatate mereu langa tine cand ai nevoie de spitalizare

E bine sa ai o asigurare in caz de spitalizare. Pentru ca, de multe ori, problemele medicale necesita internare. Asigurarea cu acoperire pentru spitalizare Take Care, asa cum ii spune si numele, are grija sa te faci bine si sa te reintorci la proiectele tale, aducand mai aproape de tine clinica sau spitalul de care ai nevoie.

Ce iti acopera asigurarea Take CareServicii medicale pe durata spitalizarii continue

Acoperim toate serviciile medicale necesare, recomandate de medicul specialist pe toata durata spitalizarii, inclusiv vizitele medicale inainte si dupa interventia chirurgicala.

Servicii medicale pentru spitalizare de zi

Cu asigurarea de sanatate Take Care, te sustinem si cand ai nevoie de interventii chirurgicale pentru care nu este nevoie sa ramai peste noapte in clinica sau spitalul privat ales.

Medicamente si dispozitive medicale

Daca ai nevoie de o interventie complexa, trebuie sa stii ca acoperim costurile aparatelor chirurgicale si medicamentele recomandate de medic, pe toata perioada spitalizarii.

Indemnizatie pentru spitale publice

Pentru mai mult de 3 nopti petrecute in spital public in cazul unei interventii chirurgicale, beneficiezi o indemnizatie fixa inainte de internare, pentru a putea infrunta neprevazutul cu succes.

Servicii hoteliere pentru un insotitor

Stim cat de important este sa ai pe cineva drag aproape, de aceea acoperim serviciile hoteliere de care ai nevoie pe toata durata spitalizarii, atat pentru tine cat si pentru un insotitor.

Acoperire in tara si in strainatate

Poti beneficia de servicii medicale atat in clinici si spitale private din Romania, cat si din Uniunea Europeana si Turcia.

Perioada de asteptare (intervalul de timp de la data inceperii asigurarii pana la momentul la care pot fi accesate serviciile medicale acoperite) pentru serviciile medicale in regim de spitalizare este de 4 luni.

 

 

...
360 Care

Ce iti ofera asigurarea pentru situatii medicale diverse?

Sanatatea inseamna pofta de viata si planuri de viitor. Insa, pentru a-ti pastra starea de bine si a te concentra pe lucrurile care conteaza, e nevoie ca altcineva sa preia grijile unei eventuale consultatii sau chiar a unei interventii chirurgicale. Asigurarea de sanatate 360 Care exact asta face. Iti asigura sanatatea printr-un pachet complex, cu acoperire pentru o gama larga de nevoi medicale.

Ce iti acopera asigurarea 360 CareInvestigatii si analize medicale

Ai acoperite serviciile medicale in baza recomandarii unui medic specialist, indiferent de planul de asigurare de sanatate ales.

Consultatii si controale

Beneficiezi de servicii medicale care nu presupun spitalizare, in orice clinica medicala privata din Romania, indiferent de planul ales.

Control anual preventiv

Costul serviciilor care nu sunt necesare din punct de vedere medical si controlul preventiv de rutina sunt, de asemenea, incluse in asigurarea de sanatate 360 Care.

Servicii medicale pe durata spitalizarii

Acoperim toate serviciile medicale necesare, recomandate de medicul specialist, pe toata durata spitalizarii.

Monitorizare sarcina

Asigurarea de sanatate 360 Care acopera cheltuieli medicale in timpul si in legatura cu sarcina, in ambulatoriu, fara spitalizare, pentru a putea urmari evolutia acesteia.

Nastere

Beneficiezi de acoperire sau de indemnizatie pentru serviciile medicale care implica nasterea pentru persoana asigurata.

Perioada de asteptare (intervalul de timp de la data inceperii asigurarii pana la momentul la care pot fi accesate serviciile medicale acoperite) pentru servicii medicale in regim ambulatoriu si de spitalizare este de 4 luni, iar pentru monitorizare sarcina si nastere este de 10 luni.

Pentru serviciile medicale in regim ambulatoriu, in caz de accident sau imbolnavire se aplica o fransiza* de 1.000 lei.

*Fransiza reprezinta suma pe care o suporta asiguratul din valoarea totala a serviciilor medicale acoperite la nivelul unui an de asigurare.

 

Categorii
Date de contact
0312248601
Str. Gara Herastrau, nr. 2, et. 6, sector 2, Bucuresti
Distribuie