Sorin Cristea Band - Formatie nunta

Servicii

...
Servicii

Formatie de nunta vine in intampinarea celor care doresc ca evenimentul lor sa ramana intiparit in mintea invitatilor mult timp. Putem interpreta majoritatea stilurilor datorita echipei caracterizate prin profesionalism si seriozitate.

In cei peste 20 de ani de experienta am invatat ca seriozitatea si profesionalismul sunt doua atribute ce nu trebuie sa lipseasca atunci cand dorim sa oferim un spectacol de neuitat.

Formatie de nunta va ofera o trupa compusa din oameni cu studii si cu o experienta vasta.Pentru reusita evenimentelor dumneavoastra venim cu una dintre cele 2 scene de care dispunem, cu o schela de lumini complet accesorizata si dotata, lasere si moving-head-uri, cu o instalatie de sunet profesionala care va face fata oricarui gen.

Fie ca aveti nevoie de o trupa de nunta, fie ca sunteti in cautarea unei trupe de botez sau pur si simplu aveti nevoie de o trupa pentru petrecere, Sorin Cristea Band este raspunsul.

Repertoriu muzical variat

Din orchestra noastra de nunta sau botez fac parte solisti de muzica populara si petrecere. Putem canta la cerere orice gen de la manele, dance pana la pop si rock.

Atunci cand cantam ne concentram sa oferim invitatilor dumneavoastra o experienta de neuitat la eveniment. Putem lua dedicatii cu drag si urmarim cu atentie ce prefera invitatii pentru a ne adapta bagajul de cunostinte. Pentru petrecerea de sfarsit de an sau petrecerea aniversarii dumneavoastra aveti nevoie de o lautari de nunta care sa fie capabila sa acopere toate genurile si sa aiba experienta in intretinerea atmosferei.

Solisti de muzica populara si petrecere

Atunci cand participam la un eveniment vom veni cu una dintre scenele noastre, in functie de marimea locatiei alese de dumneavoastra, cu schela de lumini complet accesorizata, cu o masina de fum usor pentru a crea un ambient placut iar sonorizarea va fi asigurata de instalatia profesionala de sunet de 4500 W RMS.

Laserele si moving-head-urile de care dispunem vor crea o atmosfera incendiara ce va ridica petrecerea dumneavoastra la rangul de arta.Pentru dansul mirilor venim cu vulcani cu flacara rece si masina de fum greu (gheata carbonica) pentru a crea o atmosfera romantica.

Utilizam echipamente profesioniste la orice eveniment la care cantam, nunta, botez sau petrecere privata. Iti punem la dispozitie experienta noastra de peste 10 ani si un reportoriu variat.