SRZ Powdercoating Customs - Reconditionare jante auto / moto Bucuresti

Reconditionare Jante

...
Reconditionare Jante

Pe langa aspectul lor imperfect, jantele din aliaj deteriorate pot afecta negativ performanta vehiculului dumneavoastra. Folosind ingineria de ultima generatie reparam toate tipurile si marcile de jante din aliaj si otel; de la zgârieturi simple, pâna la lovituri si îndoituri.

Toate jantele trec prin procedeele de sablare si vopsire în câmp electrostatic. De asemenea putem oferi la cerere si celalalte operatiuni complementare procesului de reconditionare:


– îndreptare/roluire

– sudura

– vulcanizare

– Diamond Cut

...
Vopsit Jante

Indiferent de tipul de jante (otel, aliaj, aluminiu, magneziu, modulare/split rims) toate trebuie sa treaca prin etapa de vopsire pentru a închide procesul de reconditionare.
 

...
Sablat Jante

Pentru ca jantele sa ajunga la etapa de vopsire electrostatica este nevoie ca acestea sa treaca prin procesul de sablare. Noi folosim o sablare uscata care se realizeaza într-o incinta închisa folosind nisip cuartos de granulatie fina pentru a nu afecta suprafata jantelor.
 

...
Sudat Jante

Sudura este necesara atunci când jantele au nevoie de reparatii locale (fisuri sau zgârieturi adânci). Sudura se face în mediu protejat (argon de tip TIG/WIG).