B&G Smart Packaging Solutions - Ambalaje si utilaje pentru ambalat

Polietilena expandata(PEE)

...
Izolatie Teava PEE 54 x 9mm

  Pret cu TVA: 158.15 Lei / bax

Izolatia din polietilena expandata(PEE) pentru tevi si conducte este destinata lucrarilor de instalatii termice si sanitare. Domeniile de utilizare pot fi: izolarea termica si acustica a conductelor de incalzire centrala, izolarea termica si acustica a instalatiilor de climatizare, izolarea termica si acustica instalatiilor de apa sanitara si de canalizare. Izolatie prezinta o elasticitate si rezistenta buna la actiunile mecanice si chimice din exterior

...
Izolatie Teava PEE 63 x 9mm

Pret cu TVA: 188.01 Lei / bax

Izolatia din polietilena expandata(PEE) pentru tevi si conducte este destinata lucrarilor de instalatii termice si sanitare. Domeniile de utilizare pot fi: izolarea termica si acustica a conductelor de incalzire centrala, izolarea termica si acustica a instalatiilor de climatizare, izolarea termica si acustica instalatiilor de apa sanitara si de canalizare. Izolatie prezinta o elasticitate si rezistenta buna la actiunile mecanice si chimice din exterior.

...
Folie Polietilena Expandata 1mm x 1m x 400m

Pret cu TVA: 315.59 Lei / rola

Folia PEE protejeaza produsele fragile impotriva socurilor, zgarieturilor, a presiunii, a umezelii, a temperaturilor extreme. Se utilizeaza ca ambalaj in industriile sticlei, ceramicii, mobilei, electronica si in alte industrii unde se produc produse ce necesita o buna protectie. Fiind un izolator de mica densitate, folia din polietilena expandata (PEE) mai asigura izolarea termica si fonica a spatiului unde este montat parchetul laminat.