Sunshine Club Luxury Spa

Concept SPA

...
Concept SPA

Pe langa micile placeri si rasfaturi pe care le acordati corpului, si sufletul are nevoie de o atentie aparte! El are nevoie sa-i acordati acea stare de bien-etre, de liniste si buna dispozitie.
Din acest motiv concept Luxury Day SPA va avea grija si de acest aspect important din viata Dvs., prin ritualuri si proceduri personalizate, intr-o atmosfera de relaxare totala incercand sa va oferim o experienta unica.
Experienta SPA se adreseaza mintii, trupului si sufletului si include o gama larga de ritualuri si tratamente organizate si conduse dupa principiile medicinei preventive si curative.
Conceptul de SPA se concentreaza pe starea de bine a clientului, tinand cont de toate aspectele de sanatate si frumusete. Reprezinta stimularea tuturor simturilor prin terapie,  hidratare, exfoliere, impachetari, ritualuri si masaje.
Care sunt beneficiile unei vizite intr-un centru SPA?
- relaxare totala prin ritualuri personalizate
- evadarea dintr-un mediu stresant
- reducerea stresului si imbunatatirea circulatiei sanguine
- reduce starea de oboseala si previne insomniile
- detoxifiaza organismul si tonifica pielea
- imbunatateste capacitatea de concentrare
- imbunatateste starea generala, starea emotionala si mentala
Mediul SPA este recunoscut ca un mediu in care predomina relaxarea intr-o atmosfera primitoare cu amenajari specifice, echipe de specialisti, echipamente, terapii si produse profesionale SPA care respecta standarde de lux bine definite.
SPA-ul trebuie sa devina pentru fiecare dintre noi parte integranta a unui stil de viata sanatos!

...
Solar

Ai o piele frumos bronzata, catifelata si stalucitoare! Prietenii te invidiaza!
Le poti spune ca nu ai fost in Bahamas, dar ai un abonament la "soarele" Sunshine Club Luxury SPA.
Solarul cu aer conditionat si stropi de apa va asigura un bronz perfect, sigur si de lunga durata pe tot parcursul anului. Puteti alege dintr-o gama variata cremele hidratante inainte si dupa expunerea in solar.