Animatori petreceri copii SuperParty

Decoratiuni din baloane Bucuresti

...
Decoratiuni din baloane in Bucuresti

SuperParty, din Bucuresti, ofera decoratiuni baloane, aranjamente pentru zi de nastere copii, botez, majorat (18 ani) dar si alte petreceri. Suntem aici pentru a face evenimetul si mai frumos. Fie ca vrei sa organizezi petrecerea la restaurant, acasa sau la un loc de joaca pentru copii, noi venim cu un super decor pentru a aduce un plus de culoare.

Stii ce îi va uimi pe toti invitatii? Ei bine, pregateste-te pentru ca urmeaza cele mai frumoase decoratiuni de baloane. În primul rând, la o zi de nastere, de exemplu, poti începe aceste aranjamente prin baloanele cu heliu. Aceste „zburatoare” îi vor bucura pe copii, iar cei mari pot face poze speciale pentru Instagram. Baloanele cu heliu reprezinta o bucurie pentru toata lumea. Mai mult de atât, unii dintre parinti se vor distra pe seama vociilor subtiri care se formeaza datorita heliului.

...
Aranjamente baloane la zi de nastere, botez sau majorat

În cazul în care nu esti sigur de ce paleta de culori sa alegi, noi te vom sfatui. Aranjamentele din baloanele asortate arata cel mai bine, dar nici cele în culorile curcubeului nu sunt o alegere rea. Pe lânga culori mai ai optiunea de a aduce câteva elemente în plus prin baloanele cu heliu. Acestea pot fi avea confeti înauntru pentru un efect special, le putem accesoriza cu tul sau chair cu pene. Daca baloanele simple cu heliu arata bine, gândeste-te cum sunt cele cu accesorii.

În al doilea rând îti recomadam si aranjamente din baloane sub forma de arcada, facuta exact asa cum vrei tu si copilul tau. Aceasta poate avea culorile pe care le preferati si decoratiuni care sa corespunda cu tematica petrecerii. În cele mai întâlnite situatii arcadele au o singula culoare, dar tu poti alege pâna la patru culori pentru un efect special. În functie de tematica si ora evenimetului poti sa alegi o textura specifica a baloanelor. Daca pentru timpul zilei sunt indicate cele simple sau sidefate, ce ai zice de culori metalice pentru timpul seri? Suna bine mai ales pentru evenimentele cu adevarat speciale.

...
SuperParty cu decor pentru zi de nastere copii

Super Party o sa îti aduca si mai mult de atât, adica decoratiuni în forme diverse de la ursuleti si pisicute pâna la pahare de sampanie si sticle de vin. Aceste forme inedite vor pune în valoare petrecerea ta. Hai sa îti dam câteva idei! La umtimele petreceri ai vazut balon Jumbo? Acesta este un balon gigantic umplut cu zeci de balonase, confeti si elemente stralucitoare. El poate fi amplasat într-un loc înalt si atunci când simtiti ca este momentul pregatiti camerele pentru ca balonul Jumbo va exploda. Sarbatoritul va lua o scobitoare si cu toate telefoanele atintite spre el, va întepa „gigantul” Jumbo pentru a crea o frenezie de culorare.

Baloanele cu „La multi ani”, „Happy Birthday” sau cifre sunt specialitatea nostra. Fie ca îti doresti ca acestea sa fie aurii sau argintii, umflate cu aer sau heliu, mici sau mari SuperParty îti va face pe plac. Garantat vei avea cele mai frumoase aranjamente si decoratiuni din baloane pentru zi de nastere, botez sau majorat (18 ani). O astefel de decoratiune poate fi achizitionata individual si o poti amplasa într-un loc special. Asa, va putea fi vazuta de toti invitatii.