TEHNOGAS MEDICAL echipamente gaze medicale Bucuresti

Echipamente Neonatologie

...
Sistem de Ventilatie Sophie HFOV

Pentru  noul sistem de ventilatie  neonatala Sophie (SUCCESORUL  STEPHANIE)  s-a  colaborat îndeaproape cu medici de renume din lume  în dezvoltarea cu succes a unui nou sistem de ventilaţie bazat pe tehnologia dovedit prima  data de Stephanie. Sophie stabileşte un nou standard în termeni de eficienţă, de proiectare şi de manipulare.

Sophie realizeaza  toate modurile convenţionale de ventilaţie cu presiune controlta. Gamă largă de aplicaţii a fost completată prin ventilare PSV  împreună cu  HFOV. Toate setările pot fi ajustate doar cu un singur buton rotativ. Conceptul intuitiv de operare prin  utilizarea  meniului de ventilaţie. Numai acei parametrii relevanţi ai modului de ventilaţie ales sunt vizibili şi pot fi ajustati cu uşurinţă. Sistemul eficient de monitorizare permite supravegherea în condiţii de siguranţă în orice moment. Un plus suplimentar este compatibilitatea ridicată cu Stephanie: componentele pacientului , tuburi, precum şi senzori sunt identici, un schimb între cele două dispozitive fiind  posibil fără probleme.

...
Sistemul de ventilatie Stephanie HFOV

Succesul  în domeniul tehnologiei medicale de top se află în detalii. Stephanie exceleaza in aceste detalii  ca sistem  sistem de ventilatie neonatal. Combinaţia unică de ventilator, umidificator de gaze pentru pacient, oscilator  si  monitor, disponibilă  pentru prima dată în această unitate , deschide posibilităţi nebănuite anterior cu privire la diagnostic şi tratament.

Stephanie este un exemplu excelent al modului  in care experienta  clinica şi tehnică poate duce la un produs excepţional. Stephanie prevede toate modurile de ventilaţie convenţionale, cum ar fi CPAP, S-IMV, A / C (asistată / ventilaţie controlată), V-CMV (ventilaţie volum controlate), cu diferite modele flux inspration, precum şi P-CMV (ventilaţie presiune controlate) cu diverse modele inspiratorie presiune. Modul V-cu CMV este echipat cu compensator  de scurgeri de gaz.