Complex Sportiv 2000 - Bazin inot Bucuresti

Inot

...
Inot initiere

Calatoria de o mie de mile incepe cu un prim pas, pe care e timpul sa il facem. Pornim la drum cu o rabdare de fier, care este piatra de temelie a structurii noastre.

Cautam ca fiecare cursant sa se simta in siguranta si intr-un cadru cat mai armonios.

Acomodarea cu apa se face treptat, sub prietenoasa indrumare a antrenorilor nostri. Suportul nostru fizic va exista atat cat este necesar, iar incurajarile nu vor disparea niciodata. Pasii de baza vor fi insusiti intr-un mod corect, chiar daca uneori avem nevoie de un timp mai generos. Este ideal ca tehnica sa fie insusita corespunzator ca ascensiunea sa fie neintrerupta ulterior.

Cursurile de inot pentru incepatori pun la dispozitie materiale ajutatoare precum: plute, centuri, baghete, si nelipsitele jucarii acvatice care ii fac pe cei mici sa revina cu drag.

Aici invatam cum sa plutim, sa ne reglam respiratia, sa ne introducem capul in apa si sa facem mici scufundari. Pornim la drum exersand procedeul craul si spate prin exercitii derivate care ne ajuta sa scapam de ajutatoare si sa trecem la pasul urmator.

...
Inot perfectionare

In aceasta etapa invatam sa inoatam toate cele 4 procedee (craul, spate, bras, fluture) intr-o maniera cat mai tehnica. Paleta de exercitii este tot mai larga si cautam ca antrenamentele sa fie cat mai diversificate si dinamice.

Fie ca vrem sa inotam pentru sanatate, sau de placere; fie ca vrem sa castigam premii, dorinta noastra este ca fiecare dintre noi sa se simta atras de mediul acvatic si sa revina cu drag.

...
Performanta si dezvoltare

Pentru cei ce vor sa isi depaseasca limitele noi vom fi mereu acolo. Drumul catre succes nu este deloc usor, dar este al naibi de provocator si incredibil de frumos odata ajunsi la destinatie, pe podium.

Academia noastra este formata din fosti sporitivi de perfomanta, ce au parcurs acest drum si au acumulat o imensa exeperienta pe care vor sa o puna in valoare si mai bine alaturi de urmasii lor.

Antrenamentele vor fi bine structurate pe categorii de varsta, dar in acelasi timp individualizate in fuctie de nevoia fiecaruia.

Trend-ul nu este mereu benefic. De aceea noi cautam cele mai bune si sanatoase solutii pentru sportivii nostri, chiar daca rezultatul va aparea mai tarziu. Dupa cum bine stim, lucrurile frumoase se nasc in timp!

Categorii
Date de contact
0214343572; 0724212978
Str. Gabriela Szabo, nr. 16, sector 6,
Distribuie