Tentrom Paradise - Copertine, marchize, pergole, parasolare, Chitila / Ilfov

Copertine

...
Copertine balcon

Copertine balcon – Protectia balconului dumneavoastra este foarte importanta atunci cand aveti de-a face cu ploi torentiale, calduri extreme sau vant ce poate umple spatiul de praf. Noi va oferim posibilitatea sa protejati balconul si incaperea ce o deserveste cu o copertina solida si un mecanism simplu si usor de folosite. Cumparati cu incredere copertine pentru balconul dumneavoastra!

...
Copertine retractabile

Copertine retractabile – Acest tip de mecanism cu copertine retractabile are un mare avantaj datorita faptului ca poate fi flosit rapid si fara multe batai de cap. Simplu si eficient, el poate fi montat aproape pe orice fel de arhitectura ce suporta o astfel de invelitoare. Apelati cu incredere la copertinele noastre retractabile de cea mai buna calitate!

...
Copertine terase

Copertine terase – Gradina sau restaurantul dumneavoastra vor fi bine protejate cu ajutorul acestor copertine pentru terase ce transforma o dimineata ploioasa intr-un loc placut pentru micul dejun si o dupa-amiaza calduroasa intr-o oaza de racoare. Comandati cu incredere de la noi copertine pentru terase.