Termopane DGA - Tamplarie PVC & Aluminiu

Rulouri Exterioare

...
Rulouri Exterioare

Rulourile  exterioare din aluminiu pot fi manuale sau electrice prin motor cu telecomanda sau întrerupator. Optional se poate monta sistemul antiefractie, sistem  pretensionare cu arc si zavor, acesta fiind indicat pentru spatiile comerciale.

...
Confectionam si montam rulouri exterioare

Rulourile ofera o buna izolare fonica si termica, sunt foarte rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a altor factori de mediu. Prin montarea rulourilor exterioare la distante de 4-7 cm fata de fereastra se realizeaza un strat izolator între mediul înconjurator si fereastra, ceea ce va duce la amortizarea în timp a costurilor rulourilor (caldura din interior nu se mai disipa în exteriorul încaperii), mai ales când se combina cu tâmplarie PVC cu geamuri termopan (ferestre termopan).

Rulourile exterioare sunt accesoriile dumneavoastra necesare. Le putem numi un lux necesar, deoarece designul lor ofera o nota de boem, de luxos, iar utilitatea lor le face necesare.

Studiile arata ca se poate reduce zgomotul din afara cu pâna la 10dB, bineînteles în cazul unei montari profesionale prin care suprafetele de contact ajung sa fie perfect îmbinate.