Firma montaj termopane Bucuresti

Branduri

...
Rehau

Tamplaria PVC de la Rehau este recunoscuta pentru modernitate si nivelul calitativ ridicat. Intr-o gama larga de tipuri – Geneo, Euro Design 70, Synego – si o paleta larga de culori, sigur se va potrivi proiectului dvs ambitios. Preturi variate, pentru orice buget.

...
Termopane Salamander

Tamplaria PVC Salamander este „Made in Germany”, iar standardele de calitate germane nu mai au nevoie de nici o prezentare. Ferestrele si usile construite cu tamplarie termopan de la Salamander se adreseaza persoanelor care vor performanta si fiabilitate maxima.

...
Extruplast

Ferestrele si usile fabricate cu tamplarie Extruplast si geam termopan sunt renumite pentru raportul foarte bun calitate / pret. Fabrica de tamplarie PVC Extruplast este situata in Romania.

...
Gealan

GEALAN nu ofera doar profile PVC pentru ferestre si usi termopane, ci stabileste tendinte puternice pentru arhitectura imobilului dvs. Mai mult, dezvolta solutii inovatoare ce ofera tuturor beneficiarilor o valoare adaugata sesizabila.
Viziteaza siteul Termopane Bucuresti pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre.

...
Weiss Profil

Tamplaria PVC este fabricata de Weiss Profil in Bulgaria si este caracterizata de un pret economic. Ideala pentru proiecte low cost in care izolarea termica sau fonica nu are o importanta mare.