Tiger Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Servicii

...
SERVICII COMPLEMENTARE

  • Tiger Fire 
  • Tiger Fire, parte a grupului de firme Tiger Security, s-a înfiinţat în cursul anului 2011, pornind de la dorinţa companiei de a oferi servicii, pentru toate categoriile beneficiarilor noştri, în segmentul de prevenire a situaţiilor de urgenţă şi dezastre.

    Angajaţii Tiger Fire deţin experienţă în gestionarea situaţiilor de urgenţă, majoritatea personalului fiind tineri cu stagii militare efectuate în cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenta sau calificaţi prin cursuri de formare şi perfecţionare profesională.

    Tiger Fire ofera servicii private de pompieri, după cum urmează: 

       a) serviciu de categoria I - numai compartiment/specialişti pentru prevenire

       b) serviciu de categoria a II-a – asigură formaţia de intervenţie, salvare şi prim-ajutor, prin echipe specializate pe tipuri de riscuri. Tiger Fire asigură inclusiv servicii de supraveghere şi punere în functiune a instalatiilor speciale de prevenire şi stingere a incendiilor; 

       c) serviciu de categoria a III-a – asigură formaţia de intervenţie, salvare si prim-ajutor. Tiger Fire asigură un echipaj/o grupa de intervenţie la un utilaj mobil şi echipe specializate, pe tipuri de riscuri; 

       d) serviciu de categoria a IV-a - având în formaţia de intervenţie, salvare şi prim-ajutor. Tiger Fire asigură un echipaj/o grupa la o autospecială de intervenţie şi echipe specializate, pe tipuri de riscuri.

  • Servicii de Intervenţie in caz de incendiu
  • Tiger Fire asigură servicii de interventie la incendii (24 din 24 de ore) cu pompieri atestaţi, echipaţi şi dotaţi corespunzător în vederea prevenirii şi stingerii incendiilor. 

  • Consultanţă
  • Tiger Fire elaborează documentaţia privind organizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor, în incinta beneficiarului (sau Consiliului local), instructajul general pentru situaţii de urgenţă, astfel încât acesta să corespunda din punct de vedere al cerintelor legale specifice (instrucţiuni, dispoziţii, norme specifice etc.), şi inclusiv actualizarea documentaţiei şi a instructajelor,  ori de cate ori este necesar.

     

  • Prevenirea situațiilor de urgență
  • Activităţile de prevenire desfăşurate de Tiger Fire reprezintă o componentă principală a sistemului integrat de măsuri tehnice şi organizatorice, precum şi de actiuni specifice planificate si realizate, potrivit legislatiei în vigoare, în scopul preîntâmpinarii, reducerii sau eliminarii riscurilor de producere a situatiilor de urgenta şi a consecinţelor acestora, protecţiei  mediului, bunurilor şi valorilor de patrimoniu ale societatiilor, prin mijloace şi măsuri specifice.

    Situații de urgență gestionate de Tiger Fire:

    calamităţi naturale: cutremure, inundaţii, înzăpeziri;

    situaţii de urgenţă: accidente, incendii, explozii, avarii.

    Oferta integrată a sistemelor din gama PSI se realizează în baza unui audit, pentru fiecare locaţie, în vederea prevenirii și stingerii incendiilor, activității de salvare de vieți omeneşti în caz de incendiueliberarea căilor de evacuare, acordarea primului ajutor și alarmarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență

    ...
    Paza si protectie

  • Paza umană      Serviciile Tiger Security sunt asigurate prin agenţi specializaţi, calificaţi, absolventi ai cursurilor de specialitate. Personalul companiei este permanent selecționat, pregătit şi antrenat (fizic, teoretic şi psihic) de instituţiile abilitate, cât şi de către conducerea firmei, în acest sens garantând astfel beneficiarilor companiei o calitate corespunzătoare serviciilor oferite.
  • Tiger Security se deosebește de restul societatilor concurente prin atentia deosebita pe care o acordă selecției și pregătirii continue a personalului, dar si prin testările periodice (testarea poligraf privind îndeplinirea obligatiilor de serviciu și testarea psihologică).

    O componentă aparte în segmentul de pregătire al Tiger Security o reprezintă Clubul de Arte Marțiale Tiger Budo. În cadrul procesului de instruire, agenții învață tehnici de arte marțiale, autoaparare, imobilizare și retinere a unui potențial agresor, participând la următoarele antrenamente specifice:

                - cursuri pentru autoapărare, imobilizare, luptă corp la corp, luptă fizică contra atacurilor armate;

               - reacția si riposta la agresiuni fizice;

    - modalități de  interventie, imobilizare și transport al persoanelor agresive, curs care implică retinerea acestora;

    - izolarea unor grupuri agresive;

    - gărzile de corp sunt antrenate pentru protecția persoanei vizate;

    - protectia fizica împotriva agresiunilor fizice și atacurilor armate.  

                Tiger Security prin implicarea directă în activitatea clubului Tiger Budo, susține performanța celor ce doresc să practice arte marțiale atât de performanta cât și ca hobby, pentru cei ce doresc doar să își asigure forma fizica necesara activității pe care o desfășoară

  • Dotari armament
  •             Agenții de securitate care își desfășoară activitatea pentru clienții Tiger Security sunt dotati la cele mai înalte standarde și pentru cele mai mari exigențe. Astfel, pentru obiectivele speciale, agenții Tiger Security sunt înarmaţi cu armament de foc letal, neletal (cu bile de cauciuc) și gaze iritant-lacrimogene. Tiger Security deține personal autorizat de către DGPMB[1], pentru folosirea detectoarelor de metale.

    Standardele de calitate ale companiei impun dotarea agenților care își desfășoară activitatea în obiectivele speciale ale Tiger Security cu veste anti-glont și anti-înjunghiere, cască de protecție și mască contra gazelor.

               

  •  Unitatea Canina
  • Pentru creșterea eficienței în activitatea desășurată de Tiger Security câinii utilitari (de paza și protectie) sunt o componentă esențială și adeseori necesară. Pentru îndeplinirea solicitărilor beneficiarilor, Tiger Security a dezvoltat o canisă, ce asigura câini dresați, pentru pază astfel încât unitatea canină, împreună cu agenții de pază să asigure o siguranță sporita obiectivelor securizate.  

    Pentru obiectivele cu necesități și complexitate crescută, sau acolo unde se impune, Tiger Security poate asigura paza cu unul sau mai multi câini special antrenați în canisa proprie din localitatea Turda.

    De-a lungul timpului, unitatea canină Tiger Security și-a dovedit eficiența în 100% din cazuri.

  • Monitorizare şi intervenţie rapidă
  • Monitorizarea este un sistem nou şi modern de protecţie a proprietăţii dumneavoastra. Acest sistem este bazat pe o tehnologie moderna de alarmă, care este conectat printr-o legătură telefonică (line fixa sau GSM/GPRS) cu dispeceratul societăţii noastre

    Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti

    Sistemul dumneavoastra de alarmare va fi supravegheat şi monitorizat permanent, iar în cazul unor tentative de efracţie, atac, incendiu sau urgente medicale, echipajele mobile de interventie rapida vor ajunge la obiectiv într-un interval cât mai scurt

    ...
    SERVICII SPECIALE

  • Consultanță, audit și managementul riscului 
  • Departamentul de consultanță din cadrul societății a fost înfințat pentru a oferii clienților soluții cât mai utile în vederea asigurării siguranței acestora. 

    Echipele de consultanță Tiger Security sunt în permanență la dispozitia clienților existenți sau potențialilor clienti pentru a oferi și audita soluțiile de securitate.

    Pentru mai multe detalii vă invităm să luati legatura cu un consultant Tiger Security.

     

  • Detectivi particulari
  • Detectivii din cadrul Tiger Security sunt o componenta importantă a servicilor de securiate pe care societatea noastra le ofera. În fapt, aceştia investighează diferite obiective aflate în atenţie. Complementar, serviciul de detectivi particulari are în atenţie permanentă supravegherea agenţilor de pază care îşi desfăşoară activitatea în cadrul obiectivelor companiei.

    Prin aceasta activitate, şi nu numai, Tiger Security garantează clienţilor săi singuranţa şi calitatea serviciilor oferite prin activitatea de pază şi protecţie.

    Departamentul de detectivi realizează investigaţii, în condiţiile legislaţiei în vigoare şi asigură confidenţialitatea informatilor obţinute.

    Ofertele pentru acest serviciu vor fi create punctual, în functie de necesităţile, cerinţele şi solicitările beneficiarului.

     

  •  Garda de corp şi însoţire VIP
  • Prin acest serviciu Tiger Security asigură integritatea corporala a clienţilor săi, precum şi transportul însotit al acestora. În cazul transportului, Tiger Security asigură de comun acord cu beneficiarii transportul acestora pe rute alternative, pentru evitarea oricăror tentative de atac

    Transportul este asigurat cu maşini blindate, clasa Lux, proprietatea Tiger Security.

    Toţi agenţii care îşi desfăşoară activitatea pe acest segment sunt pregătiţi şi antrenaţi în mod prioritar în acest domeniu, pentru a oferii un tratament special, de siguranţă, persoanelor care solicita acest serviciu. Personalul are în dotare armament, fiind instruţi conform următoarei curricule:

    -                      protecţia persoanei;

    -                      protecţia fizică împotriva agresiunilor fizice si atacurilor;

    -                      imobilizarea şi retinerea atacatorului.

    Agenţii din acest departament păstrează în permanenţă legatură cu dispeceratul central al Tiger Security şi echipajele de intervenţie, fiind la dispoziţia clientului 24/24.

    Obiectivul Tiger Security îl reprezintă asigurarea unui climat de siguranţă, atât pentru persoana protejată, cât şi pentru firma acesteia.

     

  • Transport valori 
  • Transportul de valori este asigurat de Tiger Security, cu autospeciale blindate, ce deţin încastrate în structura de rezistenţă cutii de valori. Toate autoturismele de transport valori au instalate sisteme de urmarire prin GPS.

    Agenţii de transport valori sunt special antrenati pentru astfel de servicii şi au în dotare armament de foc, conform legislaţiei în vigoare.

    În mod uzual, se stabilesc trei rute pentru realizarea transportului propriu-zis, stabilite de comun acord împreuna cu beneficiarul activităţii. Întregul traseu va fi escortat de maşini de intervenţie.

    Autospeciale blindate au în dotare: două compartimente blindate, ecluza şi seiful, rafturi în zona seifului, alarma acustica şi optică, camera video şi monitorul de bord, GPS, statia radio emisie-recepţie cu frecvenţă proprie, închideri speciale suplimentare, vizetă blindata pe usa culisantă.

    Maşinile ce deţin cutii de valori au următoarele componente: caseta de valori încorporată în structura autovehicolului, geamuri prevazute cu folie antiefractie, sistem închidere centralizată, sistem de navigaţie, sistem de localizare GPS şi statie emisie - recepţie conectate în permanenţă la Dispeceratul Tiger Security.

     

  • Paza evenimente
  • Tiger Security dispune de personalul şi logistica necesare pentru a asigura securitatea unor evenimente, indiferent de anvergură

    Spre exemplu concerte, meciuri de fotbal, concursuri sportive, evenimente culturale, gale Local Kombat, Targuri si Expozitii, platouri de filmare pentru productie publicitara si film.

    Aveti alăturat o mică parte a evenimentelor securizate de noi:

    - Salonul Internaţional Auto Moto Bucureşti – 2012;

    - Salonul Auto Moto Bucureşti – 2013;

    - Eveniment „Mariage Fest” – 2012, 2013, Piaţa Constituţiei;

    - Eveniment „Hot Wheels” – 2011;

    - Concert Deep Purple – 2010;

    - Concert Elton John – 2010, Piaţa Constituţiei;

    - Concert Paul Anka – 2010, Sala Palatului;

    - Concert Holograf – 2010, 2011;

    - Concert Ana Lesko – 2009, 2010; 

    - Concert Loredana Groza – 2010, 2011, 2012;

    - Festivalul Berii – 2011, Parc Tineretului;

    - Turneu skandenberg Ion Oncescu vs 300 – 2011;

    - Turneu moto „Speedaway” – Brăila, 2011;

    - Meciuri Champions League (handball) – 2012, 2013;

    - Meciuri de fotbal Stadionul Dinamo – 2010 – 2011;

    - Evenimente „Lokal Kombat” – 2011, 2012;

    - Evenimente  „K1 Golden League” – Braşov 2011, Târgovişte 2011;

    - Emisiunea „Ochii din umbră” – Kanal D, 2011 - 2013;

    - Emisiunea „Plasa de stele” – Antena 1, 2011, 2012;

    - Emisiunea „Testul de rezistenţă” – Kanal D, 2012

    Categorii
    Date de contact
    0219875; 0212532701; 0721770000
    Sold. Ghita Serban, nr. 47 - 53, sector 3,
    Distribuie