Auto Mili - Tractari auto non-stop Bucuresti

Transport autovehicule

...
Transport autovehicule

Pe toata durata transportului (de al locul de indicare pana la descarcare) autovehiculele transportate sunt asigurate prin polita incheiata de societatea noastra in limita sumei de 450.000 Euro.

...
Rapiditate si eficienta

Preluam comenzi atat pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule second-hand sau avariate. Suntem specializati in importuri auto din Germania, Austria, Belgia, Italia, Spania, Franta si toate celelalte state europene dar si din afara Uniunii Europene, efectuand saptamanal curse dinspre si inspre aceste tari.

Serviciul de logistica va prelua imediat comanda dumneavoastra si va organiza transportul, confirmandu-va telefonic sau prin fax data in care se va efectua acel transport auto.

Pentru fiecare autovehicul, la preluarea masinii se va completa un proces verbal de predare primire, iar transporturile internationale vor fi insotite de carnet TIR, scrisoare de trasura CMR sau formular T1/T2, in functie de natura transportului solicitat.

...
Tractari auto non stop, la standarde Europene.

Autotractari functioneaza pe baza unui dispecerat comun care preia comenzile si solicitarile dumneavoastra timp de 24/24 ore si 7 din 7 zile si reuneste un numar mare de firme de acelasi profil cu al nostru, firme atent selectionate si care au dovedit pana acum profesionalismul si competenta lor.

Firma noastra este specializata si in cazuri nefericite in care autoturismul dumneavoastra sufera defectiuni la sistemul de directie sau din alte motive autovehiculul dumneavoastra ajunge in apa (o practica des intalnita ce a necesitat interventii repetate pentru extragerea si transportul autoturismelor din raul Dambovita).

...
Constatare avarii + constatare automobil

Constatare avarii, expertiza tehnica privind pagubele si posibilitatile de reparare a autovehiculului.

...
Fotografierea avariilor

Fotografierea avariilor aparute in urma accidentelor.

Parcare pazita in incinta societatii pe timp nelimitat.