TransportMolozBucuresti.eu - Transport mobila, moloz, nisip, pietris

Transport mobila

...
Transport mobila

O parte importanta din atmosfera unei case este data de mobila. Stim cat de important este ca aceasta sa ajunga intacta la noua locuinta, asa ca o transportam cu cea mai mare grija si in cel mai scurt timp.

 

Transport Moloz Bucuresti ofera servicii complete de transport mobila cu utilitare de 3,5 tone oriunde in Bucuresti si imprejurimi, la cele mai avantajoase preturi.CUM PROCEDAMPENTRU TRANSPORTUL DE MOBILA IN BUCURESTI SI IMPREJURIMINe ocupam de transportarea mobilei in orice locatii din Bucuresti, Ilfov si imprejurimi. Un singur apel din partea dumneavoastra este suficient! Noi venim, ridicam mobila si o transportam la adresa indicata.

  •  ESTIMAM

    pretul si timpul necesare transportului, in functie de greutatea si distanta transportului cat si numarul de etaje.

  •  RIDICAM

    mobila fara niciun efort suplimentar din partea dumneavoastra.

  •  TRANSPORTAM

    si descarcam mobila la adresa indicata de dumneavoastra, intr-o maniera sigura.

PRETUL TRANSPORTULUI DE MOBILAIN BUCURESTI SI IMPREJURIMIPretul pentru transportul de mobila se stabileste la telefon sau la fata locului, atunci cand se poate estima numarul de piese de mobiliergreutatea acestora si numarul de etaje de la care trebuie ridicate. Totul se stabileste impreuna cu clientul, oricare ar fi situatia, ne modelem dupa buget.Pretul pentru transportul mobilei se calculeaza si in functie de distanta unde trebuie relocata.Factori care influenteaza pretul:

  • DISTANTA DINTRE LOCATII 
  • NUMARUL DE ETAJE DE LA LOCATIE 
  • PARCARE SI CALITATEA DRUMULUI 
  • VOLUMUL SI CANTITATEA

Categorii
Date de contact
0721135493; 0768883807
Bulevardul Corneliu Coposu, Nr.39, Sector 3, Bucuresti
Distribuie