TransportMolozIeftin.ro - Transport moloz si mobila veche, Bucuresti

Car Moloz

...
Car Moloz

Car moloz de la amenajari si renovari cu utilitare de 3,5 tone si personal asigurat pentru incarcare. Serviciile oferite sunt disponibile in Bucuresti si limitrof. Car moloz la saci, saci de maxim 40 de kilograme, tocarii, usi, ferestre, linoleu, mobila veche, etc.

Acest serviciu este la indemana in orice strada a Bucurestiului. Ridicam si mobila inlocuita, mobila nefolositoare sau scaune,rafturi,paturi care vor fi debarasate.

Acestea vor fi incarcate in masini si duse la groapa de gunoi. Va scapam de orice obiect vechi.Car moloz la groapa de gunoi cu containere speciale sau containere deseuri.

Echipa noastra ofera servicii transport moloz in Bucuresti, evacuare moloz, diverse deseuri in saci la preturi fara concurenta, accesibile pentru orice buget.

Detinem autoturisme echipate corespunzator, autoutilitare care pot transporta moloz sau diverse deseuri pana la 3.5 tone.

Echipa noastra va sta la dispozitie indiferent de situatie, precum sa va scapam de anumite obiecte care va incurca la domiciliul dvs, fie ca doriti sa scapati de deseuri/moloz ramas in urma renovarii.

Nu stiti cum ar trebui sa se desfasoare in proces de transport moloz realizat de o echipa de specialisti in domeniu? Trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti informatiile cerute.

Pentru oferte si detalii suplimentare trebuie doar sa ne contactati.

Categorii
Date de contact
0761454374; 0726489188
Splaiul Independentei , Nr.80, Sector 3, Bucuresti
Distribuie