TT Aer Conditionat - Montaj, igienizare aparate aer conditionat

Aparate aer conditionat

...
Aer conditionat Zephir

Aparatele de aer conditionat Zephir au WiFi încorporatclasa energetica racire A++clasa energetica încalzire A+ si beneficiaza de o garantie de 2 ani. Modelele de 9000 BTU si 12000 BTU vin cu kit de instalare inclus.

...
Aer conditionat Daikin

Aparatele de aer conditionat Daikin Sensira FTXC au Modul Putere. Daca temperatura din camera este prea ridicata/scazuta, camera poate fi racorita/încalzita rapid. Dupa dezactivarea modului Putere, unitatea revine la modul presetat. 

...
Aer conditionat Gree

Aparatele de aer conditionat Gree Pulsar sunt dotate cu module Wi-Fi, facând astfel posibila gestionarea functionarii acestora de la distanta, prin internet wireless, smartphone sau tableta si aplicatia dedicata.

...
Aer conditionat Midea

Aparatele de aer conditionat Midea Xtreme EcoUV au lampa UV încorporata si datorita algoritmului SmartSave, care permite reducerea consumului de energie, functioneaza cu eficienta ridicata si impact redus asupra mediului.

...
Aer conditionat Kyato

Aparatele de aer conditionat Kyato beneficiaza de multiple functii care pot creste gradul de confort al utilizatorilor. Aceste aparate de aer conditionat sunt inverter, au o clasa energetica racire A++ si o clasa energetica încalzire A+