UnidentPlus produse si echipamente stomatologice Bucuresti

Suprastructura

...
Pre-Restaurare

Procedura de restaurare începe după prima perioadă de vindecare. Noi oferim medicilor stomatologi și tehnicienilor soluții de restaurare pentru cazuri ce implică un singur dinte cât și soluții de restaurare completă.

 

Proprietăți de Reverse Crown.

Cercetarile privind vindecare au arătat că noțiunea de "Platform Switching (comutare de platformă)" generează rezultate pozitive pentru conservarea osului. Produsele unice din gama TAG oferă vindecarea optimă a țesutului și o varietate de bonturi pentru amprentă cât și pentru procedura de transfer. Toate capele de vindecare sunt realizate din titan  standard. Capele de vindecare anatomice sunt ideale pentru vindecarea naturală a gingiilor, asigurând rezultate estetice plăcute.  Accesoriile de adaptare pentru lingura deschisă și lingură închisă sunt disponibile în cazul în care este necesar să se utilizeze o procedură de restaurare cimentată sau înșurubată.

Tehnologie

Capa de  vindecare

Proiectarea capei de vindecare ca o singură piesă, a avut ca scop o modelare mai bună a țesutul moale. 

Sistemul Reverse Crown (coroana inversă) este prevăzut cu copia amprentei și bonturilor finale.

Amprentare În funcție de tipul de situații clinice, pot fi utilizate două tehnici:  Lingură deschisă care implică introducerea de componente de mare precizie, sau lingura închisă în caz de spațiu limitat.

Analog Design-ul unic al bontului analog poate fi utilizat atât cu amprente tip lingură deschisă cât și lingură închisă.

Concept

Prin introducerea unui design geometric, care permite capatarea unui volum mare de țesut moale, ne-am dezvoltat o nouă generație de bonturi care sporesc efectul de Platform Switching (comutare de platformă). 

Conceptul noastru de bont de o precizie înaltă reduce micro diferența dintre implant și bont, astfel prevenim efectul de micro-miscare care crește gradul de pătrundere bacterienă ceea ce duce în rezultat la resorbția ososă.

Open tray Transfer 3.75mm Platform

...
Protezare

TAG Dental oferă soluții de restaurare eficiente, atât pentru protezare completă cât și parțială. Vă propunem sistemul Ball Attachment și sistemul Multi-Unit.

Sistem de fixare Ball Attachment Sistemul de fixare Ball Attachment este o soluție simplă și extrem de eficientă, care poate personaliza sistemul de proteză. Este utilizat în general pe partea mandibulară. Structura metalică sau de acrilat se fixează cu ușurință pe capul bontului.

 

Tehnologie

  • Design-ul tip Coroana inversă, permite atașarea sistemului și utilzarea lui cu două sau mai multe implanturi.
  • Dispozitiv de cuplare rapid, bazat pe o conexiune sferică pentru proteze dentare.

 

Avantaje 

  • Sistemul este simplu, se montează și demontează cu ușurință.
  • Igiena și mentenanța nu implică eforturi speciale pentru pacient. 
  • Inserție pentru platformă standard, de 3.75 – 4.20 mm și platformă largă de 5.0 - 6.0mm. 
  • Disponibil în mai multe înălțimi gingivale 1.0 – 5.0 mm, pentru o ajustare maximă  în funcție de pacient.
  •  Sistemul Ball Attachment este realizat din titan, care este compatibil cu conexiunile hexagonale interne. 

 

Sistemul Multi-Unit 

Sistemul Multi-Unit este conceput pentru a oferi suplețe finală și pentru a optimiza estetica unei unității multiple. Sistemul Multi-Unit este frecvent utilizat ca un hibrid (fix/detașabil) la restaurare. 

 

Tehnologie

Bonturile sistemului sunt realizate din titan, compatibil cu conexiunea internă tip hexagon. Sistemul Multi-unitate dispune de un design conic care oferaă o stabilitate excelentă, permite o cale mai ușoară de înserare, dar în același timp oferă rezultate remarcabile chiar și în cele mai dificile restaurări.  

Avantaje 

  • Sistemul este simplu, se montează și demontează cu ușurință
  • Igiena și mentenanța nu implică eforturi speciale pentru pacient. 
  • Inserție pentru platformă standard, de 3.75 – 4.20 mm și platformă largă de 5.0 - 6.0mm. 
  • Disponibil în mai multe înălțimi gingivale 1.0 – 5.0 mm, pentru o ajustare maximă  în funcție de pacient 
  • Bonturile pre-montate minimiză instrumentele necesare pentru implantare.

...
Restaurare Finala

Bonturile noastre inovatoare au fost proiectate cu scopul de a oferi medicilor  o ușurință maximă la montare și pacienților un rezultat estetic excelent.

Reverse Crown

Cercetarile privind vindecarea au arătat că noțiunea de "Platform Switching (comutare de platformă)" generează rezultate pozitive pentru conservarea osului.

Produsele unice din gama TAG oferă vindecarea optimă a țesutului și o varietate de bonturi pentru amprentă cât și pentru procedura de transfer.

Prin introducerea unui design geometric, care permite capatarea unui volum mare de țesut moale, ne-am dezvoltat o nouă generație de bonturi care măresc efectul de Platform Switching (comutare de platformă). 

Conceptul noastru de bont de o precizie înaltă reduce micro diferența dintre implant și bont,  prevenind efectul de micro-miscare, care crește gradul de pătrundere bacteriena, având ca rezultat resorbția ososă.

 

Avantaje

  • Creșterea volumului țesuturilor moi din jurul implantului. 
  • Previne resorbția orizontală cât și verticală. 
  • Se asigură o concreștere în jurul implantului și a componentei transmucozale. 
  • Suprafața de contact dintre "inel" și tesut asigură etanșarea  implantului. 
  • Rezistență înaltă la pătrunderea bacteriilor între implant și bont, datorită micro-preciziei geometrice. 
  • Rezistență sporită la inflamare datorită conceptului Platform Switching. 
  • Previne concentrarea tensiunilor laterale în zona coronară.

...
Restaurare Temporara

Restaurare temporară reprezintă un tratament provizoriu până când se execută restaurarea permanentă. Aceasta este utilizată cu scopul de a menține spațiul de ocluzie, punctele de contact, izolația de țesuturi și menținerea legăturii parodontal pulpare. 

În consecință, restaurarea temporară vă permite să examinați rezultatul final al intervenției sau tratamentul reconstructiv.

 

Scopul restaurării temporare

Restaurarea temporară a devenit o parte importantă și necesară a reconstrucției, astfel aceasta include și câteva funcții importante ca:

  • Posibilitatea pacientilor de a mânca și vorbi în mod normal. 
  • Menținerea conturului gingival și totodată permite pacientilor să verifice confortul restaurării.

Necesitatea

Restaurarea temporară se aplică în cazul protezelor dentare, protezelor complete și a tratamentului în zona implantului dentar. Aceasta reprezintă o soluție pentru cazurile complexe, cum ar fi reconstrucția totală. 

Restaurările temporare sunt deosebit de importante atunci când se depisteză schimbări ocluzale sau cosmetice. Este mult mai ușoară adaptarea restaurărilor temporare de rășini acrilice, decât modificare restaurarilor finale, permanente, fabricate din metal, ceramică sau materiale metalo-ceramice.

Metoda  În funcție de situația clinică exista două tehnici de amprentare disponibile:

  • Cu transfer lingura deschisă prin introducerea de componente de înaltă precizie.
  • Cu transfer lingura inchisă în cazul în care nu dispunem de spațiu necesar. 

Construcția corectă a suprastructurii este foarte importantă pentru a evita supra-sarcina laterală sau zonală asupra protezei.