Compania Nationala Unifarm, Asigurarea retelei sanitare cu medicamente - Bucuresti

Despre noi

...
Despre Compania Nationala Unifarm

Compania asigura retelei sanitare medicamente.produse farmaceutice,produse tehnico-medicaleechipamente sanitare,vaccinuri,reactivi.

 Istoric

Compania Nationala “Unifarm” S.A. a fost infiintata in anul 1935, purtand de-a lungul timpului diverse denumiri. Cu o experienta de peste 80 ani in piata farmaceutica nationala si internationala, este in prezent unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice si parafarmaceutice din Romania.

 Scopul

Compania Nationala “Unifarm” – S.A. desfasoara o activitate cu caracter social-sanitar, ca parte integranta a sistemului de ocrotire a sanatatii.

 Obiectul de activitate

Il constituie, in principal asigurarea retelei sanitare cu medicamente, produse farmaceutice si parafarmaceutice, produse tehnico-medicale, aparatura si echipamente sanitare, seruri si vaccinuri, reactivi si alte produse din productia interna proprie si din import. Compania Nationala “Unifarm” – S.A. colaboreaza cu Ministerul Sanatatii in vederea asigurarii programelor nationale de sanatate organizate si finantate de acest minister, prevazute in Legea nr. 100/1998 privind asistenta de sanatate publica.

Categorii
Date de contact
0374930440; 0213192884; Fax: 0213192889
Aviator Sanatescu, Nr. 48, Sector 1 , Bucuresti
Distribuie