UP Interiors - Usi, parchet, ferestre, scari din lemn, Bucuresti

Usi de interior

...
Usi de interior cu toc ascuns (usi filomuro)

O CUMPERI O DATA,
O SCHIMBI ÎN FIECARE AN!
Suprafata acestui model de usa este acoperita cu o melamina care permite vopsirea cu vopsea acrilica sau tapetare oferind oportunitati nesfârsite de amenajare pentru spatiile tale.
 
Este un produs pentru cei care adora schimbarile dese, deoarece permite finisarea de mai multe ori.

...
Usi de interior albe

Colectia noastra cuprinde modele de la mari producatori de usi din Polonia: POL-SKONE, ERKADO si PORTA DOORS.
Peste 300 de modele cu diferite finisaje:
?- "do it yourself" este un finisaj gata pregatit pentru a fi vopsit cu lavabila sau pentru a fi acoperit cu tapet sau alte materiale (oglinda, faianta, lemn, etc.)
- Folia decor este o varianta economica potrivita pentru locuinte unde traficul de persoane este redus.
- Folia CPL (se mai numeste si furnir sintetic CPL) este un material rezistent la zgârieturi si agenti chimici.
- Furnirul natural este cel mai pretios material folosit la usi având mai multe avantaje: durabil, unic, natural, eco-friendly si extrem de rezistent.
- Vopsit este o varianta de top deoarece acest finisaj are avantajul de a putea fi cel mai usor de remediat în cazul unei lovituri. Totodata, acest finisaj este mai rezistent si mai usor de curatat decât folia decor sau CPL.

...
Usi din sticla

O colectie variata de usi din sticla ce pot avea toc din MDF, otel sau aluminiu. Poti avea chiar o usa unicat din sticla prin alegerea pozei ce doresti sa apara pe foaia de usa.
 

...
Usi glisante si pliabile

Usile glisante sau cele pliabile sunt o alternativa excelenta la modelul traditional cu balamale atunci când vine vorba de spatiile înguste din casa ta. Perfecte pentru despartirea diferitelor zone din casa ta, aceste usi pot glisa spre stânga sau spre dreapta si se pot realiza atât în varianta simpla (cu o foaie de usa) cât si în varianta dubla (cu doua foi de usa)

Usi glisante ON-WALL

(glisare pe perete)

  • Toate modelele de usi din colectia noastra se pot realiza în varianta cu glisare pe lânga perete (on-wall).

  • Disponibile în mai multe dimensiuni si finisaje, aceste usi pot fi varianta ideala pentru cei care îsi doresc o amenajare cât mai practica a spatiului.

  • Se pot comanda cu amortizor pentru o silentiozitate sporita

...
Usa glisanta hambar X (natur)

Usa realizata din panel Fromager (produs obtinut din presarea exterioarelor din furnir tehnic pe material de suport din sipci din esente rasinoase). Avantajele produselor realizate din acest panel sunt greutatea scazuta în raport cu rezistenta oferita si stabilitatea lor. Finisaj natur.  Include un profil din metal încastrat pe latimea foii de usa care nu permite îndoirea acesteia în timp. Grosimea foii de usa este de 36 mm. Preturile afisate sunt valabile pentru dimensiuni cuprinse intre 600-900 mm (latime) si intre 1900-2100 mm (inaltime). Pentru alte dimensiuni preturile sunt diferite. Se poate realiza cu alt pret si din alte materiale (PAL, MDF, lemn , etc.)

 

Sistemul de glisare se achizitioneaza separat.