Valachia - Ferestre mansarda, sisteme invelitori acoperis, Bucuresti

Accesorii pentru ferestrele de mansarda

...
Accesorii pentru ferestrele de mansarda Velux

Ferestre de mansarda actionate cu motor solar/

În cazul în care ai ferestrele de mansarda deja instalate, finisajul interior executat în jurul ferestrelor, dar nu ai cabluri electrice preinstalate si doresti sa beneficiezi de avantajele sistemului INTEGRA, alege kitul de operare cu motor solar (KSX).

Kitul de operare cu motor solar nu necesita conectarea la o sursa de curent electric. Instalarea motorului solar nu modifica finisajul interior existent. Pentru mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi.

Solutii electrice pentru ferestre actionate manual deja instalate

Fereastra ta este instalata la înaltime prea mare sau doresti un plus de confort? Kitul de operare electrica sau solar VELUX este solutia. Într-un mod simplu kitul de operare electrica sau solar transforma fereastra ta operabila manual într-o fereastra operata electric sau solar.

Fereastra ta este instalata la înaltime prea mare sau doresti un plus de confort? Doresti sa adaugi ulterior instalarii ferestrei de mansarda si sistemul de operare electric?

Kit-ul de operare electrica VELUX este solutia!

VELUX INTEGRA©– Fereastra actionata electric

Ferestrele VELUX operate prin telecomanda sunt alegerea ideala pentru instalarea la înaltime sau pentru obtinerea unui maxim de confort.

Toate produsele VELUX din generatia noua folosesc tehnologia bazata pe frecvente radio care respecta standardele io–homecontrol©.

Este perfecta pentru o prima instalare sau pentru înlocuirea unei ferestre de mansarda mai vechi. Fereastra este conceputa în asa fel încât la ea se pot conecta roletele exterioare electrice, rulourile decorative sau spoturile luminoase decorative.