Vitaplus.ro

Vitamina C

...
Vitamina C 1000 Naturala 100cps

Vitamina C, cunoscuta si sub numele de acid ascorbic, este o vitamina hidrosolubila. Organismul uman nu poate stoca vitamina C, de aceea, trebuie obtinuta prin aport exterior. Acerola (Malphighia punicifolia) este unul dintre fructele cu cel mai ridicat continut de vitamina C. Bioflavonoidele din citrice si macesele potenteaza actiunea vitaminei C. Actiuni Vitamina C 1000 Naturala: - stimuleaza imunitatea celulara (antivirala, antibacteriana, antitumorala). - antiinflamator.- antioxidant.detoxifiant: participa la metabolizarea xenobioticelor (metale grele, pesticide, exces de medicamente). - faciliteaza absorbtia digestiva a fierului.- antihistaminic.Stimuleaza sinteza: - colagenului care intra in structura muschilor, vaselor de sange, tendoanelor, ligamentelor, oaselor. - neurotransmitatorilor acetilcolina, dopamina, norepinefrina si serotonina. - aminoacizilor, glucocorticoizilor. - carnitinei necesara sintezei mitocondriale a ATP (adenozin trifostat). - oxidului nitric care îmbunatateste fluxul sanguin prin relarea si dilatarea vaselor sanguine. Recomandat in: - infectii bacteriene, parazitare, fungice, virale. - febra; expunere indelungata la temperaturi scazute. - terapiile complementare antitumorale. - fracturi, osteoporoza, rani, arsuri, gingivita, parodontoza, fragilitate capilara, interventii chirurgicale, degenerescenta maculara, cataracta. - stres cronic fizic si psihic. - diabet si complicatiile vasculare diabetice. - afectiuni cardio si cerebrovasculare (ateroscleroza, hipertensiune arteriala, infarct miocardic, accident vascular cerebral). - anemie prin deficit de fier. - alergii, astm. - tabagism activ sau pasiv, alcoolism. - scorbut.

http://www.vitaplus.ro/produse/Vitamina_C/169/Vitamina_C_1000_Naturala

...
Super Vitamina C Walmark

Vitamina C reprezintă 80% din necesarul de vitamine al organismului uman. Spre deosebire de alte vitamine, vitamina C nu poate fi sintetizata de catre corpul uman, fiind necesar un aport extern. Necesarul de vitamina C creşte in timpul perioadelor cu activitate fizica sau psihica intensa, odata cu inaintarea in varsta, in perioadele de convalescenta, la fumatori, copii, diabetici, la persoanele care traiesc intr-un mediu poluat, iarna si la inceputul primaverii.

http://www.vitaplus.ro/produse/Vitamina_C/27/Super_Vitamina_C

...
Ester C cu Bioflavonoide 60cps

Vitamina C cu absorbtie imbunatatita, non-acida pentru stomac. Ester C este o varianta patentata de vitamina C, care ii asigura acesteia o foarte buna tolerabilitate gastrica, fiind non-acida pentru stomac. Aceasta substanta sprijina activitatea sistemului imunitar si ofera o protectie antioxidanta semnificativa. Ester C contine alaturi C-Sorb TM si metabolitii care apar in mod natural in organism actioneaza in mod sinergetic pentru a mari gradul de absorbtie si retentie a vitaminei C. Sprijina imunitatea la nivel celular, pe un interval de pana la 24 de ore de la administrare. Produsul face parte din Gama Nature's Bounty.

http://www.vitaplus.ro/produse/Vitamina_C/103/Ester_C_cu_Bioflavonoide

...
C Natural Dacia Plant 60 cpr

Vitamina C sau acidul ascorbic a fost descoperita de catre savantul maghiar Szent-Gyorgyi Albert. El a fost primul care a reusit sa extraga vitamina C din ardei si pentru aceasta descoperire a fost distins cu Premiul Nobel.Ea face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile in apa) si din aceasta cauza, in cazul unei solicitari fizice excesive, se elimina in cantitati mari din organism.Vitamina C administrata in mod sustinut, stimuleaza sistemul imunitar si creste rezistenta organismului fata de bolile infecto-contagioase, ajuta la activarea multor sisteme enzimatice si are un rol important in respiratia celulara, este unul din principalii agenti reducatori din organism (antioxidant foarte puternic). Accelereaza vindecarea ranilor, regenerarea tesuturilor, participa la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor si oaselor, precum si la sinteza hormonilor corticosuprarenalieni. Are efect antistres, faciliteaza absorbtia fierului si, impreuna cu acidul folic si vitamina B12, stimulează maturarea eritrocitelor (globulelor rosii), scade colesterolul sangvin si protejeaza organismul fata de substantele cancerigene. Creste mult randamentul fizic si imunitatea.

AMALAKI (Emblica officinalis) este planta cu cea mai mare concentratie de vitamina C; are de 4 ori mai multa vitamina C decat portocalele, este atat de bogata in vitamina C, incat aceasta nu se distruge prin uscare sau incalzire. Aceasta face ca Amalaki sa fie folosit ca vitaminizant, stimulent imunitar si antioxidant excepţional. Este de asemenea un tonic nervos foarte bun. Medicina Ayurveda il recomanda ca rasayana - ceea ce inseamna reintineritor, regenerant - el reda tineretea si forta organismului imbatranit.CATINA (Hippophae rhamnoides) contine cea mai mare cantitate de vitamine (A, C, E) si minerale (calciu, magneziu, seleniu) dintre plantele autohtone folosite in scop antiastenic si vitalizant, contine de asemenea acizi grasi esentiali polinesaturati (acid linoleic si linolinic) care sunt antioxidanti foarte buni.LEMN DULCE (Glycyrrhiza glabra) este o planta dulce la gust, activa in numeroase afectiuni respiratorii, digestive, reumatice si alergice. Lemnul dulce este totodata si un bun revigorant, care potenteaza efectele vitaminei C naturale.Actiuni ale produsului C Natural: antiastenic, vitaminizant, mineralizant, vitalizant, roborant, antianemic, imunostimulent, antistres, antioxidant.C Natural este recomandat in: sindrom astenic (stare de oboseala), cefalee, palpitatii, nervozitate, scaderea memoriei si comportament labil psiho-emotional, spasmofilie, convalescenta, surmenaj intelectual, expunere prelungita la radiatia de calculator, tabagism, alcoolism.

http://www.vitaplus.ro/produse/Vitamina_C/293/C_Natural

Categorii
Date de contact
0728001177
Str. Dumitru Slugeru, nr.19,sector 2, Bucuresti
Distribuie