WeDive - Cursuri scufundari in Bucuresti

Scufundari

...
Activitatile de scufundare

Activitatile de scufundare organizate de scoala de scafandri WeDive, se desfasoara cu o temeinica planificare si sub atenta supraveghere a echipei de profesionisti in scufundari recreationale, formata din scafandri cu o vasta experienta, atat in incursiuni in apele romanesti dulci sau sarate, cat si in marile si oceanele lumii.

Brevetati de prestigioasele agentii de scufundare, PADI si SSI, instructorii si asistentii WeDive va ofera servicii SCUBA respectand in totalitate standardele internationale privind siguranta, confortul si calitatea scufundarii sau a procesului didactic.
 
Fie ca participati la scufundari de agrement sau urmati unul dintre cursurile de specializare scuba, echipa noastra va depunde toate eforturile pentru ca experienta traita de dumneavoastra sa fie de neuitat. Va suntem alaturi in fiecare moment al incursiunii subacvatice sau oricand aveti nevoie de un sfat ori o informatie pertinenta din domeniul scuba, atat in ceea ce priveste scufundarea cat si privitor la echipamentele necesare.

...
Scufundari la bazin

Daca sunteti scafandru certificat si doriti sa va perfectionati abilitatile de scufundare, va asteptam saptamanal alaturi de noi, in fiecare zi de vineri incepand cu ora 20:00. Scufundarile in piscina se desfasoara la bazinul Floreasca "Tolea Grintescu".
Costul unei sesiuni de scufundare la bazin pentru scafandri brevetati este de 100 de lei si include taxa de acces, butelie de 10, 12 sau 15 litri incarcata la 200 de bari si lest.
Va rugam sa faceti o rezervare pentru scufundarea la piscina, cel tarziu in ziua de vineri pana la ora 13.

Persoanele care doresc sa incerce scufundarile pentru prima data sunt rugate sa faca rezervare cel tarziu in fiecare zi de miercuri. Costul unei sesiuni Try Scuba sau DSD este de 200 de lei si include: taxa acces, echipament complet, sesiune de pregatire teoretica, instructor/divemaster pentru scufundare si fotografii in format digital. Durata acestui program este de aproximativ 90 de minute din care timp efectiv de scufundare, pana la 45 de minute(in functie de abilitatile dumneavoastra si rata de consum aer).

...
Scufundari din barca

Toate scufundarile organizate de WeDive, se fac cu lansare din barca si in compania unui ghid de scufundare profesionist.

Astfel, beneficiati de usurinta la intrarea in apa, iar la iesire asistentii nostri sunt langa dumneavoastra pentru a va ajuta. Povara echipamentului SCUBA pe care alte centre de diving va obliga sa o purtati pe uscat, dispare in totalitate alaturi de noi. Va oferim scufundari recreationale, scufundari de placere in adevaratul sens al cuvantului, singura dumneavoastra responsabilitate fiind sa va bucurati de frumusetile scufundate, sa va perfectionati abilitatile de scufundare si sa va relaxati in timpul de odihna dintre scufundari.

Cu o lungime de 7m si o latime de 2.5m barca WeDive ofera toate conditiile necesare desfasurarii activitatilor de scufundare, pentru un numar de 6 scafandri, si 2 ghizi. Printre facilitatile oferite regasim: conexiune WiFi gratuita, sistem audio, toaleta si dus, cafea/ceai/apa gratuit.
Intrarea in apa se face fara efort, barca ancorand in punctele de scufundare. Alaturi de noi dispare efortul transportarii echipamentului pana la punctul de intrare. E simplu, usor si distractiv sa te scufunzi, sa faci poze si mai apoi sa impartasesti cu prietenii experienta traita.
Operam numai pe baza de programare pentru a ne asigura ca scafandri vor beneficia de o zi de scufundari ideala.
Numarul maxim de scafandri brevetati alocati unui ghid este de 4, cel mai adesea grupurile fiind formate din 3 scafandri pentru fiecare ghid. Siguranta scufundarii este pe primul loc, la bord regasim trusa de prim ajutor si trusa DAN(pentru urgentele ce pot sa apara la scufundari).

Costul unei zi de scufundari difera in functie de tipul si numarul scufundarilor. 

...
Scufundari de noapte

Scufundarea in timpul noptii iti dezvaluie flora si fauna marina intr-o "lumina" cu totul noua. Ceea ce ai vazut la scufundarea din timpul zilei poate parea total diferit pe timp de noapte atat datorita vizibilitatii limitate la punctul luminos al lanternei cat si datorita speciilor de vietuitoare acvatice nocturne, care isi fac aparitia timid in peisaj, odata cu disparitia luminii. Daca in timpul zilei ai intalnit cu precadere guvizi, crabi, rapane sau caluti de mare, in timpul scufundarii de noapte, ai sansa sa intalnesti anghila, pisica de mare sau chiar rechinul de Marea Neagra.

Pentru ca fiecare specializare ne invata ceea ce trebuie sa stim pentru a ne scufunda in siguranta, si acest tip de incursiune in adancuri va fi disponibila scafandrilor cu nivel de brevetare corespunzator. Scufundarea de noapte este condusa de un ghid de scufundare sau instructor care se va asigura ca beneficiati de o scufundare in deplina siguranta, fara a rata peisajele sau punctele de atractie subacvatica.

Locatiile de scufundare sunt atent alese, in functie de pregatirea participantilor si conditiile meteo. In general scufundarea de noapte se organizeaza intr-o locatie in care traseul nocturn include zone cu fund nisipos si zone cu relief stancos, situate la adancimi intre sapte si cincisprezece m.

...
Scufundari de adancime

Numim scufundari de adancime, scufundarile la adancimi mai mari de 18m dar nu mai mult de 40 de m, in functie de nivelul de brevetare si experienta participantilor.

Datorita conditiilor specifice, in Marea Neagra, temperatura apei scade vertiginos odata cu cresterea adancimii, prin urmare folosirea unui costum uscat este recomandata la acest tip de scufundari. Utilitatea unei lanterne este usor de dovedit atunci cand coborand, observam ca lumina se estompeaza, disparand aproape in totalitate dupa 20..30 de m.

 Asadar o scufundare de adancime in Marea Neagra, presupune o pregatire suplimentara atat din punct de vedere al echipamentului cat si al starii noastre fizice si psihice. Pentru scafandri incepatori care doresc sa iti extinda pregatirea recomandam cursurile Night Diver, DrySuit Diver, Enriched Air Diver si Deep Diver inainte de participarea la acest tip de scufundari

...
Scufundari la epave

Scufundarile la epave sunt fascinante si pline de mister. Dorinta de a vizita navele comerciale sau de lupta, submarinele sau avioanele scufundate ne staruie in minte si nu ne da pace pana cand in sfarsit ajungem acolo ..
Drumul catre scufundarile la epava este plin de aventura, insa odata ajunsi la nivelul necesar pentru a ne putea scufunda in istorie, rasplata este pe masura.

Organizam scufundari recreationale la epavele navelor scufundate pe litoralul romanesc, incepand cu luna aprilie si pana la finalul lunii noiembrie a fiecarui an.

Toate scufundarile la epava se fac cu o temeinica planificare atat in ceea ce priveste siguranta scufundarii cat si a experientei, in totala concordanta cu standardele agentiei de brevetare si numai de catre scafandri cu nivelul de pregatire corespunzator. Incursiunea in adancuri se face in grupe de cel mult 4 scafandri, fiecare grupa fiind condusa de un ghid sau instructor.

...
Scufundari simulate

Scufundarile simultate sunt "scufundari" efectuate in camera hiperbar sub stricta supraveghere a personalului tehnic specializat in medicina hiperbara. Practicantii scufundarilor recreationale sunt indemnati sa efectueze vizita medicala anuala intr-un centru de medicina hiperbara, acesta fiind singurul tip de unitate medicala competenta sa testeze scafandri si sa emita certificate medicale valide din punctul de vedere al expunerii la presiune.
In cadrul vizitei medicale, pe langa testele de evaluare a starii de sanatate specifice, se efectueaza si o scufundare simulata in camera hiperbar. Scufundarea simulata presupune presurizarea mediului ambiant pana la o presiune echivalenta adancimii de 50 de m. in apa.

Organizam anual, in luna decembrie, o scufundare simulata la camera hiperbar din Constanta.

Categorii
Date de contact
0740062738
Str. Popa Petre, Nr. 10, Sector 2
Distribuie