Yanna Beauty Salon - Salon infrumusetare Berceni

Cosmetica femei si barbati

...
Ingrijirea fetei

Cosmetica este arta si practica ingrijirii, pastrarii si infrumusetarii corpului uman, in special a fetei. Praful, poluarea si trecerea timpului, lasa urme vizibile si asupra tenului atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor. Desi se crede ca femeile sunt mai interesate de ingrijirea fetei si a corpului, barbatul are nevoie, poate mai mult decat femeia, de o ingrijire speciala, deoarece barbieritul este un factor de agresare a tenului
La Yanna beauty Salon se folosesc produse profesionale de cea mai buna calitate: Casmara, Levisime, Aforodita

...
Masca cu terapie LED

Masca cu terapie LED si design futurist prezinta cateva zeci de LED-uri care genereaza lumina in punctele esentiale ale fetei, timp de 30 de minute.
Aceasta reda pielii capacitatea de a produce pretiosul colagen, reduce petele pigmentare, petele rosii, zonele foarte uscate, dar si efectele daunatoare ale razelor UV asupra pielii, stimuland circulatia sanguina.
Poti sa scapi de riduri, de petele pigmentare, de porii dilatati si de semnele de oboseala ale tenului.
Spre deosebire de lumina laser, LED este delicata cu pielea.
Lumina LED albastra este eficienta in tratarea acneei si rozaceei, actionand asupra straturilor superioare ale pielii, pentru a reduce inflamatiile si dezvoltarea bacteriilor.
Lumina rosie actioneaza in profunzime, stimuland productia de colagen.
O sedinta de tratament cu masca LED este ideala pentru a conferi tenului luminozitate, o textura fina, uniforma, si pentru a ameliora eruptiile acneice înainte de evenimente.
Pentru efecte anti-ageing de durata si în tratamentul acneei sunt necesare cateva sedinte, la interval de 1-2 saptamani.
Complet non-invaziva, terapia cu masca LED este nedureroasa si foarte bine tolerata de clienti.

...
Microdermabraziune

Tratamentul prin microdermabraziune este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei. Conform specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.