Pro Movers - servicii profesionale de mutari si transport Bucuresti

Relocari sedii birouri

Daca doriti sa va mutati mobilierul si restul obiectelor din sediul firmei intr-o alta locatie, contactati-ne cu incredere si va stam la dispozitie cu cele mai bune solutii. Relocare sediu firma, transport mobilier si alte obiecte. 

Oferim transportul in siguranta al tuturor obiectelor din sediul firmei: mobilier (dulapuri, birouri, scaune, mese de sedinta, etc.), obiecte IT ( calculatoare, imprimante, rack-uri, plotter, etc.), documente sau alte lucruri.

Pentru transportul in siguranta al documentelor si a obiectelor mici sau fragile, va punem la dispozitie, in functie de cerinte, cutii de carton de diferite dimensiuni. La solicitarea dumneavoastra, va oferim si diferite materiale de protectie (stretch, folie cu bule, cartoane, etc.) pentru o relocare cat mai sigura. Relocare sediu firma, transport mobilier si alte obiecte.

De asemenea, in cazul in care obiectele de mobilier sunt prea voluminoase pentru a fi transportate in siguranta, va ajutam cu demontarea si montarea lor la noua locatie.

Suntem specializati si in transportul obiectelor grele (rack-uri, plotter, copiatoare, seifuri, etc.). Autoutilitarele sunt dotate cu lift, liza, carucioare, chingi, etc. pentru un transport in cele mai bune conditii.
transport mobilier
montare/demontare
cutii de carton
transport obiecte grele
materiale de protectie
cotatie gratuita
 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0766445204; 0768537967
Splaiul Independentei, Nr.273 C,Sector 6, Bucuresti
Distribuie