Prosoft++ - Service hardware si software Otopeni, Ilfov

Securizare informaţii

 

ProSecurity este un sistem complet de securitate bazat pe smart carduri, care asigură protecţia informaţiilor electronice atât prin realizarea operaţiei de logon prin intermediul smart cardului cât şi prin criptare sistem de fişiere.

Programul poate fi instalat pe o gamă largă de calculatoare, desktop si laptop, conectate în reţea, care rulează sisteme de operare Microsoft Windows 9x, 98, 98SE, NT4.0, 2000.

Pe lângă securizarea accesului pe baza smart cardurilor, sistemul asigură confidenţialitatea informaţiilor de mare importanţă prin criptare. Acest lucru permite existenţa pe calculatoarele din reţea a unor directoare care sunt accesate doar de acei utilizatori care au carduri cu drepturi de acces la acestea. Pentru utilizatorii care au carduri fără drept de acces la informaţiile criptate conţinutul acestor directoare va fi invizibil.

ProSecurity este oferit în diferite configuraţii hardware: cu dispozitive cititoare de amprentă sau iris, cititoare scriitoare de smart card cu mod de conectare serial sau USB, folosind la alegere diverse tipuri de smart card-uri: memory carduri, microprocesor carduri, cripto-co-procesor carduri.

În varianta folosirii sistemului cu suport hardware carduri cripto-co-procesor, ProSecurity poate fi folosit şi pentru semnătură digitală şi criptare-email în cadrul organizaţiei. Acest lucru înseamnă utilizarea aceluiaşi smart card în sistemul ProSecurity dar şi în infrastructura PKI din Windows 2000.

Galerie foto
  • ...