Radius Vet-cabinet veterinar-Bucuresti

Interventii chirurgicale animale

O interventie chirurgicala poate fi un moment de anxietate. De aceea ne angajam sa oferim o experienta linistitoare si plina de compasiune, atat pentru pacient, cat si pentru insotitorul sau.

Ne propunem sa tratam orice afectiune, oferindu-i pacientului cea mai buna sansa de recuperare. Experienta valoroasa a medicilor chirurgi si folosirea celor mai avansate tehnici si instrumente faciliteaza atingerea acestui scop.

Dispunem de instrumentar modern adecvat diverselor proceduri de chirurgie ortopedica, chirurgia tesutului moale si a coloanei vertebrale.

Printre afectiunile comune pe care le tratam chirugical sunt plagile profunde, afectiuni ale cavitatii bucale, tumori maligne si benigne.

Cea mai frecventa procedura chirurgicala este sterilizarea, ce induce incapacitatea animalului de a se reproduce (ovariohisterectomie - extirparea ovarelor si a uterului - la femele si orhiectomie - extirparea testiculelor - la masculi), care combate si anumite probleme de sanatate: piometru, cancer mamar, cancer de prostata.

Proceduri chirurgicale

Printre proceduri avansate, prestam chirurgia oncologica, tratamentul herniei de disc, proceduri gastro-intestinale si genitale complicate, grefe de piele, fracturi si luxatii ale coloanei vertebrale.

Acordam o atentie sporita procedurii de pregatire a pacientului pentru operatie, ne asiguram ca starea sa fiziologica permite interventia, iar pentru anestezie, avem posibilitatea de a apela la un medic specialist. Dispunem de anestezie inhalatorie, si o recomandam, fiind cea mai bine tolerata de organism si cea mai putin riscanta.

In timpul operatiei, animalul are in permanenta monitorizate functiile vitale primeste de oxigen de puritate ridicata.

Ne respectam misiunea de a folosi medicina moderna pentru vindecarea rapida si nedureroasa a pacientului, de aceea medicii aplica metode de control al durerii post-operatorii.

Galerie foto
  • ...