Edi Total, Bucuresti - Vidanjare, desfundare, canalizare

Inspectie Video Canalizare

Se poate ca sistemul dvs de canalizare sa nu mai functioneze la parametrii optimi,astfel este nevoie de inspectia video! Echipa Edi Total va poate oferii acest serviciu,el consta in introducerea camerei pe conducta,aceasta are un cablu flexibil din fibra optica ce se muleaza dupa traseul tronsonului. Camera ofera o imagine color si cu o grafica ridicata,avand o lungime de 40-50 metrii ea poate sa vizualizeze orice conducta!

Prin inspectia video putem depista orice problema a conductei intr-un timp prompt, asamblare gresita a retelei de conducte, etanseitate vizibile, fisuri, deformari, obstacole si racordari la bransament si multe alte probleme.Datele sunt trasmise in timp real,dar va oferim si un CD sau stick de memorie sau va putem trimite pe mail inregistarile.Depinde de dvs ce metoda de transmitere a filmarilor doriti.

Asta nu este tot!In urma serviciului,echipa de la fata locului va putea sa va ofere informatii despre starea retelei de canalizare si daca este nevoie de reabilitare sau orice alta modificare a ei! Inainte de inspectia video,reteua de canalizare care trebuie sa fie vizualizata trebuie spalata cu furtunul de presiune!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0724370975; 0213483831
Str. Ilioara , Nr.32, Sector 3, Bucuresti
Distribuie