Rana Art Dent -clinica stomatologica si implantologie - Bucuresti

Coroane Dentare

Coroane dentare, 20% reducere!

 

De pe 15 februarie 2018 până pe 15 august 2018 beneficiezi de 20% reducere la coroane metalo-ceramice şi coroane pe suport de zirconiu.

Coroane dentare estetice şi rezistente

Tratamentul stomatologic cu coroane dentare implică lucrări care învelesc în totalitate partea vizibilă a unui dinte sau implant. Ele vă ajută să mesteca?i corect ?i să vă bucura?i de o estetică uniformă a dinţilor. Fiecare dintre coroane este individuală şi are şi rol protector pentru dintele acoperit. La fel ca şi protezele, coroanele sunt tratamente de restaurare dentară cu efecte pe termen lung.

Poţi avea nevoie de coroane dentare pentru dinţi deja afectaţi de carii profunde, fracturaţi, dacă ai punţi ce trebuie ancorate sau implanturi pe care le doreşti acoperite şi nu numai. Cea mai bună decizie, în privinţa coroanelor, o po?i lua împreună cu unul dintre medicii no?tri stomatologi. Însă, mai jos găseşti principalele tipuri de coroane dentare dintre care poţi alege la clinica Rana-Art-Dent:

  • Coroană ceramică-zirconiu: Are aspect foarte apropiat de cel al dintelui natural şi, odată amplasată, este compatibilă cu dinţii vecini. Această coroană este combinaţia ideală între coroana zirconiu, cu aspect natural şi cea din ceramică, cu rezistenţă sporită.
  • Faţetă ceramică: Îmbracă partea vizibilă a unui dinte şi îi dă un aspect natural şi translucid.
  • Coroană dentară metalo-ceramică: Este durabilă şi rezistentă. Aspectul ei este unul natural şi uniform.
  • Coroană metalică: Nu are un aspect fizic plăcut, pentru că are în componenţă doar metal. Însă, coroana de acest gen e foarte rezistentă şi durabilă.
  • Proteza dentară mobilă substituie dinţii pierduţi, însă are caracter temporar. Ea poate fi acrilică, scheletată ori Kemeny (micro-proteză estetică, pentru 1 – 3 dinţi).

Redescoperă-ţi zâmbetul cu o programare la Rana Art Dent! Medicii noştri te vor consulta în selecţia dintre cele mai atrăgătoare coroane dentare. Află mai multe la cabinetul din Bucureşti, zona Tineretului!

Galerie foto
  • ...