Randal Activ - Firma de curatenie si servicii DDD Bucuresti

Servicii DDD

Va oferim servicii specializate de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, adaptate pentru spatiile interioare si exterioare. Astfel, garantam ca veti putea beneficia de confortul dorit într-un mediu de locuit sau de lucru igienizat complet. Suntem interesati în primul rând de sanatatea dumneavoastra si a familiei, de aceea facem tot posibilul pentru a elimina daunatorii.
Combatem si prevenim eficient raspândirea insectelor, rozatoarelor si germenilor patogeni, surse permanente de boli si pagube materiale, folosind metode de lucru actuale si substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative înalte.

DEZINSECTIE
Dezinsectia elimina antropode daunatoare, în principal insecte, prin metode fizice, chimice si mecanice sau conform masurilor sanitare de baza pentru prevenirea si controlul anumitor specii artropode daunatoare.

DEZINFECTIE
Dezinfectia se poate realiza atât preventiv cât si de necesitate (din momentul înregistrarii primelor cazuri de boala, pâna la eliminarea întregului focar). Reprezinta o necesitate, în conditiile actuale, deoarece previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmitatori ai maladiilor si combate raspândirea în masa a bolilor transmisibile.
DERATIZARE
Deratizarea consta în aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare.
Principalele rozatoare din Romania sunt popândaul, sobolanul cenusiu (sobolanul de casa) si soarecele de casa.

Galerie foto
  • ...