EMPTY20FACTORY - Reincarcari cartuse

Servicii

Empty20Factory parcurge un sistem complet, profesionist si strict pentru a asigura cu succes reincarcarea si cresterea duratei de viata a cartuselor si nu percepe vreo taxa suplimentara in afara de reincarcarea cu toner sau cerneala si a pieselor de schimb necesare pentru buna functionare a consumabilelor.

 VERIFICARE : Daca cartusele au urme de uzura si deteriorare datorate manevrarii necorespunzatoare in interiorul sau exteriorul acestora , necesita curatare, schimbarea pieselor importante care vor impiedica functionarea cartusului la parametrii normali, specialistii nostri va vor informa imediat cum vor identifica problemele aparute si va vor calcula si explica care vor fi costurile adiacente sau daca ar fi mai indicat si mai profitabil sa renuntati la cartusul curent in favoarea unuia compatibil sau original.

 Reparare :Cartusele inkjet problematice devin perfect functionale, existand metode profesionale specifice: centrifugare, degresare, aspirare, desfundare prin jet de aburi, ultrasunete sau tratare cu substante specifice, samd.

 Remanufacturare pentru cartuse originale :cartusele in stare de functionare, dupa caz, li se inlocuiesc componentele care asigura 100% calitatea printarii, precum cilindrul fotosensibil si lamela de curatare, li se reseteaza (inkjet) sau li se inlocuiesc chip-urile (laser).

De asemenea se pot schimba lamela doctor, rola magnetica, rola developer sau PCR.

 Reincarcare si testare : Dupa reincarcare, cartusele sunt testate pe imprimate compatibile pentru verificarea succesului operatiunii. In acest procedeu se pot depista probleme iar daca acestea exista vor fi remediate, cartusele fiind livrate in stare perfecta de functionare.

 Livrare si mod de transport :Toate cartusele se livreaza in conditii maxime de siguranta. Cartusele cu cerneala sunt ambalate in cutii de carton , iar cele laser sunt livrate in pungi protective care feresc cartusele de lumina puternica, praf sau amprente sau alti factori care pot periclita buna functionare a acestora.

Empty20 Factory SRL-D garanteaza numai operatiunile aplicate cartuselor care respecta urmatorii termeni de livrare si garantie: Pentru a beneficia de garantie, urmati recomandarile specialistilor nostrii dupa preluare si asigurati-va ca acestea sa nu prezinte defectiuni de orice natura dupa livrare iar eticheta cu codul de bare cu logo-ul Empty20Factory sa nu fie dezlipita sau deteriorata.

-Dupa expirarea perioadei de garantie de 7 zile, cu conditia ca tonerul sa nu se fi consumat complet, nu percepem taxe pentru verificarea si solutionarea problemelor aparute post-reincarcare datorate uzurii ulterioare.

 Transport

Empty20Factory asigura transportul gratuit prin curieri proprii pentru orice comanda plasata online mai mare de 150 lei. Comenzile mai mici de 150 lei dispun de asemenea de un transport asigurat de Empty20Factory cu mentiunea taxei de 10 lei (tarif unic, dus-întors).

Oferta se aplica pentru comenzile online lansate de clienti cu sediul sau domiciliul in Mun. Bucuresti. In cazul comenzilor din alte localitati, costurile de transport alese de clienti catre Empty20Factory si retur, sunt suportate de acestia.

Galerie foto
  • ...