Etapiterie - retapitari auto

Despre noi

Etapiterie.ro este, probabil, cel mai modern, mai profesionist si mai eficient atelier care se ocupa cu tapiterii auto din Bucuresti. Echpa nostra s-a impus pe piata tapiteriilor auto din Bucuresti inca de la lansare datorita echipei, a materialelor de calitate superioara şi a indemanarii de care dam dovada Apreciem si intelegem nevoia unei tapiterii deosebite, de mare calitate si realizate fara cusur. Despre calitatea tapiteriilor auto pe care le oferim clientelei noastre vorbeste garantia pe care o acordam, o garantie care ne diferentiaza de oricare atelier care pretinde ca poate tapita corect un autovehicul: 3 ani de garantie. Si nu avem nici o plangere pana acum…

In Bucuresti, atelierul nostru de tapiterie auto este apreciat mai ales prin grija pe care o acordam solicitarilor primite si a felului in care executam finisajele. Experienta si pasiunea echipei noastre garanteaza faptul ca facem fata oricaror solicitari, indiferent cat de pretentioase sunt acestea. Si, pentru ca suntem soferi si stim clar ceea ce este important pentru posesorul unei bijuterii pe patru roti, nu vom face niciodata rabat de la calitatea europeana pe care ne-am impus-o.

Clientii atelierului nostru de tapiterie auto din Bucuresti spun, deseori, ca lucrarile finale pe care le aducem in fata beneficiarilor le depasesc, ca materiale si executie, pe cele originale.

IMPORTANT: Executam tapiterii complete utilizand cu piele sau materiale textile (sau o imbinare intre acestea, de ce nu?) destinata exclusiv industriei auto, cu specificatii de utilizare garantata. Lucrarile atelierului nostru de tapiterie auto din Bucuresti includ, in finctie de cerintele fiecarui client in parte, reparatii de borduri si fete de usi, retapitari de plafoane, scaune si banchete , reconditionari minutiosoase pentru volane , mansoane si nuci schimbatoare.

Galerie foto
  • ...