Rezidenta Edano - Centru ingrijire varstnici Bucuresti

Servicii

Centru rezidential EDANO  va pune la dispozitie unitati de cazare atat in regim permanent cat si provizoriu.
Pentru ca stim ce înseamna sa ai o persoana vastnica in îngrijire, si cat de greu este sa lipsesti de acasa si sa o lasi nesupravegheata,  sau sa gasesti solutii rapide cand situatia o impune, noi venim în ajutorul tau. 

O poti aduce la noi, pentru o perioada de timp limitata (cel putin 3 zile) unde va fii preluata de echipa noastra si ingrijita cu mare atentie intr-una din camere noastre special menajate  cu 2 paturi. Din acest moment si pana la sfârsitul perioadei de sedere, va beneficia de tot ce pune la dispozitie centrul nostru pentru rezidenti ( in special de atentie, afectiune si zambete)

Fie ca optati sa va lasati parintii sau bunicii in grija noastra permanent, fie doar pe perioada determinata, echipa noastre formata din personal medical de exceptie, se va asigura ca rezidentii vor beneficia de cele mai bune conditii si mai ales de afectiunea de care au atata nevoie , în fiecare zi.
In centrul nostru, accentul este pus pe calitatea vietii,  petrecerea timpului liber în compania celorlati, socializare si buna dispozitie.

La noi, nici o zi nu seamana cu cealalta.

Daca doresti sa ne scrii , suntem aici sa te ascultam, si sa iti c itim mesajele. In masura in care locatia ne permite vom face tot posibilul sa ajutam pe cei aflati in cautarea acelui "ACASA" pentru cei varstnici , apropiati lor .

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0738649330
Str. Visinilor, nr. 22, sector 2
Distribuie