Rezolv IT - Servicii de reparare a computerelor Bucuresti

Servicii IT de calitate

Oferim servicii it companiilor din Bucuresti inca din anul 2005. De-a lungul timpului, am devenit un furnizor complet de servicii si un partener de incredere pentru clientii nostri. Calitatea serviciilor noastre se datoreaza unei echipe de profesionisti, pregatiti sa raspunda oricaror solicitari.

Venim in sprijinul companiilor cu o oferta completa de servicii it, conceputa spre a substitui intreaga activitate a departamentului IT si chiar mai mult de atat. Rolul nostru este sa va eliberam de efortul si timpul pierdut cu rezolvarea problemelor it, astfel incat compania dvs. sa isi poata atinge obiectivele de afaceri.

Echipa noastra include mai multe departamente in care fiecare membru actioneaza in scopul identificarii si rezolvarii problemelor reale din cadrul sistemului dvs. IT. Specialistii nostri va pot acorda consultanta, va pot avetiza din timp in legatura cu aspecte it importante ce pot aparea, pot efectua depanari, hardware/software, pot crea retele, configura servere, crea site-uri s.a. Putem chiar sa va promovam afacerea in mediul online pentru a contribui la dezvoltarea business-ului dvs.

Avantajele serviciilor noastre

  • Servicii IT complete. In oferta noastra veti gasi o varietate impresionanta de servicii: consultanta it, helpdesk, mentenanta, gazduire si promovare site, reparatii de echipamente it si calcultoare sau extenalizare completa. De ce sa alergi dupa mai multi furnizori cand poti colabora cu unul care le stie pe toate?
  • Raport optim de calitate/pret. Intotdeauna vom alege solutiile cele mai bune in raport cu nevoile dvs. reale si bugetul de care dispuneti si nu vom face niciodata rabat de calitate;
  • Abonamentele noastre sunt 100% personalizabile. Am creat cele 4 abonamente standard ca punct de plecare in alegerea pachetului dvs. de servicii. Acestea pot fi personalizate in raport cu cerintele si bugetul dvs.;
  • Preturi minime pentru toata gama de produse si servicii it din oferta noastra cat si pentru alte servicii datorita parteneriatelor pe care le avem cu furnizori de incredere;
  • Suport it GRATUIT pentru toti clientii nostri;
  • Preturi preferentiale la achizitionarea de noi produse / servicii it pentru clientii, posesori ai unui abonament RezolvIT.

Oferta noastra se prezinta sub forma unor servicii it organizate in abonamente lunare, concepute astfel incat sa reprezinte o solutie completa pentru nevoile clientilor nostri. Alegand un abonament lunar, beneficiati de avantajul unor costuri lunare fixe, predictibile si siguranta colaborarii cu un singur furnizor de servicii it.

Experienta noastra in servicii it

RezolvIT ofera solutii IT profesioniste pentru companiile mici si medii din Bucuresti de mai bine de 6 ani avand in acest moment peste 80 de clienti a caror infrastructura IT o administram.

Ce oferim clientilor nostri? Prin intermediul nostru, dispun de cunostintele si serviciile "unui intreg departament IT", cu costuri mai mici decat salariul unui singur angajat. Colaborand cu noi, fiecare client are satisfactia asigurarii unor servicii it de calitate si gasesc in noi un partener de business de incredere.

Obiectivul nostru este sa mentinem cel mai bun raport valoare/pret pentru serviciile it din oferta. Ne consideram un furnizor complet, care isi trateaza clientii cu respect si profesionalism.

Convingeti-va citind cateva testimoniale ale acestora.

Galerie foto
  • ...