RMS Service Activ - Reparatii, montare, intretinere, reglare termopane Bucuresti si Ilfov

RMS Service Activ - detalii firma

Suntem partenerul de nadejde a celor care pun accent pe calitatea produselor si serviciilor oferite. Ne-am facut cunoscuti pe piata de profil inca de la scurt timp de la infiintare dat fiind faptul ca am avut intotdeauna stabilite clar obiectivele si am facut totul pentru a le indeplini.

RMS Service Activ SRL, cu o experienta de peste 15 ani pe piata de profil in Romania, este un nume de referinta atunci cand vine vorba despre firmele care se ocupa cu reparatii termopane si lucrari conexe in zona Bucuresti - Ilfov.

Datorita faptului ca termopanele schimba radical aspectul casei nenumarate persoane apeleaza cu incredere la serviciile noastre. Bineinteles, ca pe langa un rol decorativ, aceastea au rolul de a izola termic si fonic incaperile conferind un plus de confort si eleganta spatiului respectiv.

Noi va stam la dispozitie cu solutii optime deoarece ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru clientii nostri. Iar pentru eficientizarea serviciilor ne dedicam activ fiecarui proiect si ne implicam prin profesionalism si seriozitate de fiecare data. Cerintele clientilor nostri sunt mai presus decat orice, astfel ca facem ceea ce trebuie ca acestea sa fie satisfacute.

Misiunea noastra este sa redam buna functionalitate a termopanelor dumneavoastra simplu, rapid si la cea mai inalta calitate. Mai mult decat atat, siguranta familiei dumneavoastra ocupa un loc primordial pentru noi. De aceea colaborand cu noi aveti garantia lucrului bine facut. Consideram ca este de datoria noastra sa realizam lucrari de foarte buna calitate. Sa garantam pentru toate piesele folosite. Asadar va oferim servicii complete la preturi deosebit de accesibile astfel ca aveti toate motivele sa ne apelati cu incredere.

CONTACTEAZA-NE CU INCREDERE

Lucram alaturi de o echipa ce isi desfasoara activitatea cu pasiune si daruire si ne pastram motivatia de a fi cei mai buni in domeniu.

Cu o vechime de peste 15 ani in reparatii termopane am reusit sa ne evidentiem pe piata si sa ne facem cunoscuti pe scara larga datorita faptului ca suntem responsabili si atenti la nevoile clientilor nostri.De astfel realizam o diversitate mare de lucrari care se ridica la cele mai inalte standarde ale calitatii. Indiferent de problema aparuta la termopane, noi prima data inspectam cu atentie apoi constatam care este defectiune si recurgem la inlaturarea acesteia in mod rapid si eficient. Toti cei care au apelat de-a lungul timpului la noi au fost profund multumiti de calitatea serviciilor oferite ceea ce ne confirma inca o data faptul ca munca noastra nu este in zadar.

Noi folosim proceduri clare de lucru si dam dovada de transparenta si corectitudine astfel incat fiecare proiect prinde aripi alaturi de noi. Ne desfasuram munca de zi cu zi in conformitate cu dorintele si cerintele clientului, si respectam cu precizie standardele europene impuse de lege. Asadar, pentru reusita sigura colaborati alaturi de adevaratii specialisti in domeniu deoarece doar la Rms Service Activ aveti sansa de a beneficia de servicii unice, ce aduc rezultate de maxima eficienta pentru o perioada timp indelungat.

MOD DE LUCRU

Atat pentru programarea reviziilor regulate cat si pentru cazurile de urgenta mojora, primul pas va aparatine: dumneavoastra trebuie sa ne contactati folosind datele noastre de contact.

Dupa stabilirea contactului veti descrie natura serviciului dorit, cat si caracteristicile ferestrelor sau a usilor pe care doriti sa le inspectam. In functie de acesta vom stabili un pret estimativ al serviciului, telefonic.

Daca pretul estimat se incadreaza in bugetul dvs., urmeaza sa stabilim o zi si o ora pentru o intalnire.

Specialistul nostru va face o vizita la domiciliul dumneavoastra sau la sediu firma la data si ora stabilita avand instrumentarul necesar operatiunilor standard incluse in serviciul de constatare-reparare.

Prima operatie efectuata la fata locului este inspectia ferestrelor si a usilor, in urma careia veti fi informat despre eventualele operatii suplimentare necesare cat si despre pretul final al serviciului.

Urmeaza executia serviciilor agreate respectand conditiile standard de munca si de securitate impuse de catre compania noastra.

La final puteti solicita luarea in evidenta pentru urmatoarea inspectie anuala, caz in care veti beneficia de o reducere de 5% din pretul acestei inspectii urmatoare stabilita la data executarii inspectiei.

Galerie foto
  • ...