Road Exped - Transport intern si international de marfa, Bucuresti

Transport marfuri generale

Transportul de marfa generala face parte dintr-o gama variata de bunuri si produse, care nu necesita conditii speciale de transport.

Cuprinde toate marfurile care se transporta standard sau nu. Marfurile generale pot fi transportate atat la transport complet FLT, cat si in regim de grupaj LTL, pot fi transportate cu mijloace de transport standard: camioane cu semiremorca prelata sau dube, autocamioane, camionete, autobasculante, etc.

In aceasta categorie de marfa generala, nu sunt cuprinse marfurile care datorita propietatilor, dimensiunilor, caracteristicilor si volumelor lor, nu pot fii transportate decat cu mijloace de transport special autorizate.

Oferim tarife competitive de transport de marfa in Romania dar si pe rutele: Ucraina, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Slovenia, Croatia, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Elvetia, Italia, Franta, Spania, Portugalia, Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR/TIR.

Galerie foto
  • ...