Romara - Birou traduceri Bucuresti

Traduceri legalizate

Serviciul de traduceri legalizate presupune autentificarea semnaturii traducatorului autorizat de catre un notar public. Astfel, legalizarea notariala poate fi efectuata doar pentru traduceri autorizate, realizate de catre un traducator autorizat de catre Ministerul de Justitiei.

Semnatura traducatorului sa poata fi legalizata sau autentificata de catre un notar public, doar daca traducatorul este înregistrat în baza de date a notarului, prin depunerea unui specimen de semnatura la sediul biroului notarial. Serviciul de traduceri legalizate notarial este cel mai adesea solicitat în relatia cu institutiile publice, nationale sau internationale. Pentru ca legalizarea documentelor presupune un cost suplimentar, întotdeauna verificati cu atentie cerintele pe care demersul dumneavoastra le presupune.

 

Biroul de traduceri autorizate si/sau legalizate ofera servicii de traducere autorizata si interpretariat in Bucuresti. Traducem orice tip de document ( acte studii, acte medicale, bilanturi contabile, caziere fiscale, sentinte judecatoresti de divort, etc. ) si asiguram legalizarea notariala pentru toate traducerile efectuate in cadrul biroului nostru. De asemenea aplicam si Apostila Haga pentru traducerile legalizate de catre biroul nostru.

 

TRADUCERI AUTORIZATE IN PESTE 20 DE LIMBI (Engleza, Franceza, Portugheza, Spaniola, Catalana, Italiana, Germana, Turca, Maghiara, Ceha, Slovena, Ucraineana, Rusa, Bulgara, Ebraica, Greaca, Olandeza, Norvegiana, Araba, Chineza, Japoneza, Persana, Albaneza, si altele..)

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0731727805
Strada C.A. Rosetti, nr.17, Sector 2
Distribuie