Romfracht - Transport rutier, transport maritim si transport aerian, Cernica / Ilfov

Transport rutier

În regim complet, partial, sau grupaje pentru:
– marfa generala
– marfa periculoasa ADR
– marfa cu temperatura controlata
– confectii pe umerase sau efecte personale.

În regim expres.
Transporturi agabaritice.

Am construit o retea europeana de parteneri, care ne permite sa oferim clientilor solutii si servicii integrate de transport rutier rapid, efficient, si sigur pentru toate destinatiile. Indiferent de ce aveti de transportat, echipa noastra dedicata de profesionisti va va oferi întotdeauna preluare, monitorizare pe tot parcursul transportului, si livrare de încredere.

Cautam solutia optima de transport, preluam marfurile, si le monitorizam pe tot parcursul transportului pana la destinatie.

Customizat, la cerere livrate door-to-door

Efecutam grupaje intracomunitare, sau din orice colt al lumii. Orice grupaj poate fi customizat in functie de nevoile fiecarui client, inclusiv door-to-door.
Oferim si servicii de grupaj cu plecari garantate si termene de livrare definite, avem terminale în Bucuresti, Sibiu, Arad, si urmatoarele puncte de colectare a importurilor:

Operam plecari saptamanale din terminalul Bucuresti catre:

Pentru transporturile in regim expres avem o vasta experienta in domeniile farma, automotive, petrol-gaze, expozitii, si fashion.

Echipa noastra dedicata opereaza transporturi agabaritice, adaptandu-se fiecarui proiect in parte, indiferend de gradul acestuia de dificultate. Am participat cu succes la ridicarea parcurilor de eoliene din Dobrogea, sau la montarea platformelor petroliere maritime din Marea Neagra (Romania si Bulgaria).

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212562059; 0212561208
Str. Oxigenului, Nr. 5, Cernica, judetul Ilfov
Distribuie