Romvac Company

Asistenta tehnica

Principala preocupare a companiei ROMVAC constă în satisfacerea integrală a solicitărilor şi necesităţilor clienţilor noştri într-un sistem interactiv.

 

 

În acest scop, a fost înfiinţat un departament de asistenţă tehnică şi de diagnostic, în care îşi desfăşoară activitatea 10 salariaţi, din care 2 cu studii superioare, pentru a veni în sprijinul crescătorilor de animale care se confruntă cu probele deosebite în activitatea de producţie.

 

Prin laboratorul nostru utilat modern şi încadrat cu personal de înaltă calificare se pot efectua toate analizele necesare stabilirii unui diagnostic, se indică schema de tratament şi se asigură produsele conforme.

 

Asistenţa tehnică şi de diagnostic este acordată la solicitarea crescătorilor. În baza unor contracte de colaborare cu specialişti de prestigiu din teritoriu, urmărim în mod organizat şi permanent comportarea produselor companiei noastre, precum şi noile probleme ce apar în activitatea de producţie zootehnică şi sanitară veterinară.

 

Informaţiile obţinute constituie o prioritate în elaborarea programelor de cercetare tehnologică şi de realizare a noilor produse.

 

ATENŢIE! - Beneficiarul care are contract de prestări servicii şi a beneficiat de examene de laborator, poate primi un discount de până la 5% la cumpărarea medicamentelor şi produselor biologice produse de compania ROMVAC.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
Tel. 021350309; 0213520070; Fax 021350311
Soseaua de Centura, nr. 7, comuna Voluntari, jud. Ilfov, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie