Royal Sima - Servicii curatenie Bucuresti

Servicii rapide si confidentiale

Desi majoritatea contractelor noastre au termeni bine stabiliti si se bazeaza pe sedinte fixate de comun acord,putem oricand sa ne indepartam de la aceasta teorie si sa raspundem prompt unor solicitari urgente .

Tot mai multi clienti doresc servicii de curatenie profesionale,realizate la cele mai inalte standarde si intr-o perioada cat mai scurta de timp.

ROYAL SIMA SRL este partenerul tau de incredere ,noi fiind singura firma de curatenie care intervine in maxim 2 ore de la receptionarea solicitarii.

Mai mult de atat , putem opera chiar in absenta dumneavoastra,specialistii nostri fiind de un profesionalism extrem de ridicat ,astfel ca toate bunurile de valoare vor fi in siguranta.

ROYAL SIMA S.R.L este specializata pe serviciile de curatenie în spatiile de birouri si se adapteaza la programul de lucru al clientilor.

Oferim solutii responsabile si profesionale pentru curatenie imobile birouri, dedicate celor mai exigente standarde impuse de clienti. ROYAL SIMA va pune la dispozitie întreaga gama de servicii de curatenie pentru birouri folosind echipament profesional, personal calificat, detergenti si consumabile igienico-sanitare.

Pentru mai multe curiozitati sau cerinte ne puteti gasi la:

Telefon 0735.427.602 / E-mail office@royalsima.ro

Personalul nostru calificat va v-a sta la dispozie la orice ora din zi 24/24 !

Galerie foto
  • ...