Renovari, Reparatii Bucuresti

Reparatii electrice

R.R.B (renovari reparatii Bucuresti ) dispune de cei mai buni electricieni, atestati si calificati din Bucuresti , cu o experienta în domeniu de peste 10 ani. Suntem disponibili la orice ora si acoperim capitala, dar si zonele limitrofe. Daca aveti nevoie de serviciile noastre de electricitate în miezul noptii, nu ezitati sa ne contactati! Suntem disponibili si vom face tot posibilul de a fi prezenti la domiciliul dvs. într-un timp record si cu preturi foarte mici. Folosim materiale electrice precum conductori, sigurante, conectori de cele mai înalte standarde, fara improvizatii ori lucrari care se pot transforma în dezastre.

     Toate lucrarile electrice care necesita o atentie mai mare de 12 ore sunt mentionate într-un contract individual, prin care ne asumam finalizarea lucrarii cu toate conditiile stabilite în prealabil de comun acord.
Daca pâna acum v-au speriat preturile oferite de catre alte firme, va garantam ca veti primi cele mai bune oferte de la R.R.B. deoarece muncim eficient si ne permitem sa oferim garantie lucrarilor electrice. Garantia se ofera la tot ce realizam.

Galerie foto
  • ...