Ruf Trans Logistic - Tractari auto, Bucuresti

Ruf Trans Logistic - detalii firma

Ruf Trans Logistic este o companie cu capital privat infiintata in anul 2010, activitatea principala fiind reprezentata de transporturile rutiere de marfa.

Firma noastra este specializata in servicii complete de tractari cu platforma auto si asistenta rutiera in Bucuresti, Ilfov, Ialomita, Giurgiu, Calarasi , Teleorman, Arges. La cerere, ne putem deplasa oriunde in tara. De asemenea, va oferim servicii de tractari ieftine pentru autostrada A2, A1, DN 1. Preluam comenzi atat pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule second-hand sau avariate. Oferim asistenta imediata si suport pentru solutionarea cat mai rapida a incidentului prin tractarea auto vehicolului dvs. indifferent de situatia in care se afla. Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra.Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

Detinem Asigurare CMR in valoare de 100.000 EuroPlatforma auto disponibila in fiecare sector din Bucuresti si acoperire totala a judetului Ilfov. Totodata ne deplasam pe orice distanta in Romania si Uniunea Europeana

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...